Стойка за телефон за велосипед – какво представлява и кога е полезна

1
152
Добави коментар
georg4610
georg4610

В търговската мрежа се предлагат различни видове стойки за велосипеди, които са предназначени за осигуряване на безопасно и стабилно прикрепване на вашия мобилен телефон към рамката на велосипеда (вижте предложенията на MyTel.bg).

Този тип аксесоари напоследък стават все по-търсени, което се дължи на едновременното все по-силно навлизане на два фактора в живота на съвременния човек.

От една страна, това е все по-важната роля на смартфоните във всяка област на нашето ежедневие, а от друга страна, влияние оказва все по важната роля на велосипедния транспорт.

Какво представлява

Най-често черна на цвят, стойката за мобилен телефон за велосипед е изключително полезно приспособление, което може да изглежда по различен начин. С гумирани накрайници или с друг вид пристягащи ремъци, тя се захваща здраво за рамката на колелото.

Общото между между различните модели е това, че винаги са създадени по начин, който да ви осигури възможност за удобно и безопасно ползване на мобилния телефон докато карате своя любим велосипед.

Моделите могат значително да се различават по отношение на своето устройство, като някои наподобяват калъф с цип, докато при други имаме подобие на предпазен силиконов калъф, който обхваща телефона от всички страни, но стои отворен отгоре.

Кога е полезна

Стойката за колело може да е полезна в изключително много и разнообразни ситуации. Ако например искате да използвате навигацията на своя телефон докато карате колело, това е чудесна възможност.

Също така, ако искате да говорите по телефона или да слушате музика докато се наслаждавате на хубавото време със своя велосипед, това е един много добър начин да го направите.

А искали ли сте да снимате с камерата на своя телефон докато карате колело? Стойките за велосипед позволяват да позиционирате своя смартфон на предната рамка и да се сигурни, че ще стои неподвижно там.

Безопасно каране на колело, дори и в условията на градския трафик

Често се опитваме да стигнем до дадена точка в града, към която не знаем как да се ориентираме. В такъв случай, на смартфона могат да се зададат желаните координати, да се активира GPS функцията и да позиционирате устройството на рамката на колелото. Така бързо и безпогрешно ще стигнете до желаното място.