Надписи и илюстрации – да изберем престилки със специални послания

1
142
Добави коментар
pupidrupi
pupidrupi

Винаги може да си изберем престилка с надписи или щампи, отговарящи на нашия стил или пък на настроението ни. Така този креативен кухненски аксесоар ще придобие специфично значение, ще придобие свой смисъл и душа. Предлагаме ви няколко варианта за престилка за готвене с надписи.

„Всичко гори“. Тази престилка, допълнена и с щампа на пламък, е идеална за хора, които могат и обичат да правят сто неща едновременно, не само в кухнята, но и живота. Този кухненски аксесоар ще стане любим забавен спътник в кухнята. Имате ли познати, които отварят хладилника, спонтанно вадят няколко съставки и след 30 минути имат Наполеон? Или пък вие, вашата половинка, ваш близък или приятел – всички непрекъснато отлагате нещо или всичко за по-късно? Кухненската престилка „Всичко гори“ ще напомня за недовършената работа. Тя е чудесен вариант за оригинален подарък. Всеки сам за себе си ще намери скритото послание в надписа. Също така е чудесен вариант за хора, които готвят бързо, вкусно, много, с искри в очите. Готвят с любов и удоволствие и държат да са стилни и оригинални в кухнята.
„Нямам идея какво правя“. Тази престилка за готвене с един такъв голям надпис е подходяща за хора, които непрекъснато записват десетки, стотици рецепти в тетрадки и тефтери, но не ги четат, а готвят според интуицията и вкуса си. Трудно е да се приготви лазаня, да се меси тесто, да се приготвят тестени изделия без престилка за готвене. Това си е цяло изкуство. Така и ястие, приготвено с душа, но без рецепта, може да бъде в пъти по-вкусно от друго, при което стриктно са спазвани инструкциите. Кулинарни експериментатори с удоволствие ще приемат такава престилка в кухнята си като подарък по всеки повод. Тук трябва да отбележим, че такава престилка за готвене може да се подари на близък човек или на такъв, когото познавате добре и който има чувство за хумор и самоирония. Дали вие сте такъв тип? Строго е забранено да се дава такава престилка на свекърва или тъща, за да се избегне глобален конфликт! Тази домакинска престилка е за хора, които, може би, не вярват напълно в изкуството на готвенето на кулинарни шедьоври, но са готови да експериментират и да завършат с нещо необичайно и вкусно.
„Режим художник ВКЛ.“. Престилката за кухнята е толкова важен елемент, колкото добра тенджера, тиган, купа, бъркалка или наточени ножове. Важно е какво ще бъде за вас. Дали ще ви вдъхнови за кулинарни изкушения. Помислете за това, че този аксесоар не само ще спаси дрехите ви от петна, но ще може да ви развесели, дори когато навън вали или нямате желание за готвене. Такава престилка е чудесна за креативни хора, които обичат да творят както в кухнята, така и навън. Добре е да е в червено.
Престилка за готвене с рисунка или бродерия на гъска – някой ще се усмихне, друг ще критикува, трети ще се залива от смях. Тя е чудесна за хора ценителите на необичаен хумор или просто любители на всичко оригинално. Съществуват още много и какви ли не варианти със сладки, любезни и положителни послания.

Чаша кафе сутрин, красив изгрев и любима кухненска престилка. Какво по-добро начало на деня! Радостта е в малките неща, нали?

Тагове / Tagged кухня, послания, престилки