Актуални тенденции в дамските дрехи и аксесоари през лятото на 2020 година | Hobby News

1
152
Добави коментар
pupidrupi
pupidrupi

юли 02, 2020
  Hobby Team

 

 

Пандемията и свързаната с нея изолация не е оказала осезаемо влияние на поръчките на облекло по интернет

 

Кризата с COVID-19 и свързаната с нея изолация не са се отразили негативно на поръчките на дамски дрехи и аксесоари, става ясно от данни за продажбите на онлайн магазина за дамска мода Pipilota.bg. Сайтът отчита устойчиви нива на поръчките през последните месеци и търсене, характерно за сезона. Вече се очертават и някои от актуалните тенденции при облеклото и аксесоарите за дами през това лято, а екипът на сайта е подбрал най-интересните сред тях.

 

Пастелни цветове

 

Модерните цветове този сезон са лазурно синьо и тюркоаз. На дамите, които държат да са в синхрон с актуалните тенденции се препоръчва да си набавят лятна рокля или костюм в тези цветове или с големи флорални щампи, които също са хит това лято. Към актуалната лятна палитра експертите добавят и пастелните тонове на лилаво, сиво и розово-кафяво, както и ярките червени акценти, които също са много популярни през този сезон.

 

Дамски чанти с флорални мотиви

 

Чантите на лято 2020 също са декорирани с флорални мотиви и не изненадват по отношение на текстура, форми и цветове. Актуални са раниците и чантите през рамо, осигуряващи свобода на движенията. Също много модерни това лято са и торбите в стил 70-те години. Любопитна тенденция е, че все по-предпочитани от дамите стават миниатюрните чанти за носене на най-необходимите принадлежности като телефон и кредитни карти.

 

Шапки с периферии и кърпи за коса

 

Шапките с големи и с по-малки периферии, както и спортните шапки от мъжки тип са тотален хит това лято. Те са подходящи за всяка ситуация и могат да се носят както с потник и къси панталонки, така и с лятна рокля на цветя. Кърпите и шаловете са сред останалите незаменими аксесоари при жените това лято. Те могат да се носят както на врата, така и като ленти за коса.

 

Плетени колани

 

През лятото на 2020 година много силен моден акцент пада върху плетените колани, имитиращи тънки върви, става ясно още от проучване на Pipilota.bg. Такива модели идеално се съчетават с рокли в стил бохо, с ажурни туники и трикотажни тънки и фини жилетки.

 

Масивни и ярки бижута

 

През този сезон дамите могат да украсят шията си с гердани, колиета или други украшения от пластмаса, текстил и кожа. Доказателство за стил отново ще бъдат всякакви видове аксесоари, изработени от платина, злато, сребро, кожа, дърво и природни камъни. Особено актуални са масивните гривни и ярките пръстени по ръцете. Модерните за това лято очила са кръгли и цветни.