Престилката като подарък – на кого и каква да подарим

1
129
Добави коментар
pupidrupi
pupidrupi

Съгласете се, че кухненската престилка е незаменима. Нужна е и у дома, и на вилата, и в природата. И днес, в съвременния свят, когато ни се иска и се стремим вещите и аксесоарите, които ползваме да са необичайни и красиви, то старата „бабина престилка“ вече не е актуална и ни се иска да я заменим с нещо по-красиво и оригинално. Но трябва да мислим не само за себе си, но и за своите близки. И, защо не, да им подарим с повод или без повод този кухненски атрибут.

Когато решим да подарим такъв аксесоар, трябва първо да вземем решение за неговия дизайн. Важно е да се предвидят възрастта и пола на получателя. Също така и какъв е той за нас. Например – домакинска престилка за нашата половинка. На любимата може да се подари модел с изображение на красиво женско тяло или с еротичен елемент. За силната половинка подаръкът също може да е с еротичен елемент или с изображение на супергерой. Това ще го поласкае и ще го кара да се чувства като супер готвач. Естествено, ако престилките за готвене са за родителите, ще са различни. Аксесоар с пожелание, например, „Най-добрата майка“ или „Най-чудесната и любима майка“. За баща си изберете нещо по-брутално. Например, ако е бил военен, то ще му подхожда дизайн в стил камуфлаж.

За рождения ден на баба да купим кухненска престилка с нежен флорален дизайн или на точки. За дядо нека престилката да е с големи джобове и мили пожелания, дори стих. За подарък на нашата сестра ще пасне красив и ярък вариант. Може да изберем модел с весели картинки или с волани. За по-малкия брат – престилка с анимационни герои или коли.

На приятел да подарим мъжки модел с изображение на каубойски торс /почти всички мъже обичат филми от Дивия Запад/. Друго интересно предложение е престилка с шеги като разнообразни надписи и картинки, които ще развеселят и получателя, и останалите. Например „Така изглежда най-добрият готвач в света“ или „Шеф на кухнята“.

Как да подарим престилка за готвене? След като е взето решение за дизайна, следва опаковането на подаръка и връчването на получателя. Ако е любимата, може да се организира романтична вечер на свещи. В джоба на поднесения подарък предварително е поставен красив пръстен. Разбира се, отначало нежната половинка ще се учуди на престилката, може и да се разочарова, но после със сигурност ще се зарадва. С мъжете е по-просто –важно е съдържанието, може да поднесем подаръка опакован или в оригинална торба. Така е и с приятел. За майката и сестрата всичко трябва да бъде нежно и красиво, да се обърне внимание на цветовата гама, всичко трябва да се съчетава.

Изберете за подарък такава престилка за готвене, която получателят дълго време няма да забрави. Не се страхувайте да бъдете екстравагантни. Изненадвайте, изумявайте и разсмивайте близките хора. И тогава подаръкът ви наистина дълго ще бъде помнен.

Кухненската престилка наистина може да се превърне в идеален подарък с повод и без повод. Само трябва да намерите идеалния модел, който наистина да пасне на получателя във всяко едно отношение. Още повече, че съвременният пазар предлага изобилие от модели, всякакви варианти – от нежни и кокетни, до оригинални и нестандартни.

Може да ви хареса още за: Четири признака, че брака ви е на ръба

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

Навигация