Представяне на CooliceHost.com

2
187
Добави коментар
prodavalnik.top
prodavalnik.top

Представяне на CooliceHost.com

Хостинг услугите на CooliceHost са създадени от уебмастъри за уебмастъри. С други думи – компанията е наясно с нуждите на всеки собственик на уебсайт и това дава ясна преценка от какво се нуждаят техните клиенти при избора си на хостинг решения. Поради тази причина офертите, с които е разпознаваем на пазара, отговарят на всички изисквания, които потребителите желаят. В техните хостинг планове ще забележите технологии и функции, предоставени с една единствена цел – CooliceHost да се открои на пазара като бърз, качествен и надежден хостинг доставчик.

Ползвайки услугите на CooliceHost ще намерите разликата между скоростта, която сте имали и тази на компанията. За парите си ще получите качествено, защитено и надеждно обслужване. И всичко това поднесено с лично отношение от опитни професионалисти в областта. Без съмнение цените и качеството, които ще получите, са силно конкурентни и това, за което ще трябва да се погрижите е само развитието на вашия бизнес. Останалото е отговорност на вашия нов хостинг. Благодарение на всичко това хостинг доставчикът бързо набира скорост и успява да привлича нови клиенти всеки ден. Те не са лидер на пазара, така че усилията им са по-големи – нещо, което ще забележите, когато за първи път се свържете с екипа им.

Защо CooliceHost се налага като хостинг доставчик, ориентиран към уебмастъри и печели доверието на хората толкова бързо?

В предишните няколко абзаца споменахме, че компанията е сравнително малка (но в никакъв случай млада по опит), което прави екипа им амбициозен в доказването на името си като сериозен и надежден партньор. Високотехнологичните характеристики на плановете и атрактивните оферти, които предлага, са само някой от отличителните черти на  CooliceHost. Те гледат на вашия бизнес от две гледни точки – като ваш партньор и като собственик на бизнес, който се е доверил на хостинг услугата. Това се дължи на факта, че CooliceHost е компания, създадена изцяло от уебмастъри – хора, които разбират нуждите на обикновените и корпоративни клиенти.

Вярно ли е, че скоростта, предоставена от CooliceHost, е гарантирана?

Хостинг компанията осигурява скорост не само при зареждане на вашия уебсайт, но и във всички процеси, които го съпътстват – администриране, качване на съдържание, ftp достъп и др. Тъй като хората изпълняват свои собствени малки и големи уеб проекти, те са наясно, че скоростта влияе както на доброто класиране в търсачките (паяците обхождат сайта ви по-бързо и по-безпроблемно), така и на поведението на потребителите (повечето потребители затварят сайта, след като не са заредени в рамките на 10-20 секунди).

Предоставят ли различни географски местоположения?

Да, CooliceHost има 9 географски локации, разположени в Европа и Северна Америка, това са: Великобритания, Холандия, Франция, Германия, Испания, Италия, България, САЩ и Канада. Изборът е изцяло в ръцете на клиента.

Имам ли DDoS защита при закупуване на план? Имам ли нужда от него и заплаща ли се отделно от плана?

През последните няколко години DDoS атаките нараснаха рязко с 16% през периода 2019-2020 г., носейки значителни загуби на компании и организации по целия свят. Хостингът препоръчва тази защита. Те са го внедрили успешно в своите планове и не се таксува допълнително, нито се нуждаете от допълнителни такси за инсталиране, за да го имате за вашите сайтове.

Представяне на продуктите на CooliceHost.com

Споделени хостинг планове 

CooliceHost предлага на своите клиенти споделен хостинг на месечна база, като компанията дава отстъпки при покупки за по-дълъг период от време. Колкото по-дълъг е периодът, за който е закупен план, толкова по-големи са отстъпките. Всеки хостинг план се плаща месец по месец, но клиентът винаги може да зададе по-дълъг период от време, дори след като вече е започнал на месечна база.

Стандартните планове за споделен хостинг се наричат съответно: Webmaster Mini, Webmaster, Big Dog, Big Dog 2, като се различават по дисково пространство, CPU ограничения и брой домейни, база данни. Най-малкият план – Webmaster Mini (€2,98 на месец) предлага 10-15 GB Enterprise SSD пространство (в зависимост от локацията), 50 база данни, 5 домейна, 200 GB DDOS трафик, DirectAdmin, неограничена поща и много повече (вижте повече на сайта). Идеален е и за вече добре развити фирмени сайтове. В панела за администриране на клиента можете да преминете към по-голям план чрез пускане за запитване (Webmaster, Big Dog, Big Dog 2) или да преминете към следващото решение – LiteSpeed Cloud Hosting, ако пространството ви е „тясно“. Възможно е преминаване към по-голям план, както и мигриране към по-малък – клиентът може по всяко време да поиска ъпдейт. Ако имате въпроси или проблеми, екипът на CooliceHost е готов да помогне по всяко време.

https://coolicehost.com/web-hosting.html

Лайтспиид Клауд планове

В допълнение към обикновения споделен хостинг, CooliceHost предлага на своите клиенти хибридни планове, подобни на VPS, но по същество споделен хостинг. LiteSpeed Cloud планове, известни още като Semi-dedicated, всъщност са споделен хостинг, който използва ресурси като обикновен VPS в облак.

Добро решение за тези, които нямат умения или време да управляват, конфигурират и поддържат собствен виртуален сървър. Най-малкият план е Hybrid Cloud Hosting 2G (ползващ LiteSpeed, Redis Cache, 2G е RAM, с която разполага планът), осигуряващ LVE vCPU @ 3.4 – 4.9 Ghz AMD Ryzen™ Virtual Core, DirectAdmin и много други. Цената му е 4,98 евро на месец.

Наистина е подходящ за добре развити сайтове. Тези планове могат да издържат сайтове с висок трафик, което им позволява да работят бързо, независимо от натоварването. Плановете са гъвкави и подходящи за всякакъв вид бизнес, независимо от неговия размер. Тъй като екипът на компанията се състои от хора, управляващи широк спектър от сайтове, те знаят какво се търси и какво би отговорило напълно на изискванията на клиентите.

https://coolicehost.com/cloud-hosting.html

CooliceHost също така предлага на своите клиенти прости VDS решения, които често са съобразени с нуждите на клиента. По този начин всяка инвестирана стотинка е оправдана. Целта е една – максимална възвращаемост на инвестицията. Има и опция за връщане на парите в случай, че клиентът не е доволен или закупеното от него не отговаря на желанията му.

 

Още от CooliceHost: 1.  Какво е HTTP/2 протоколът?

2.  Избор между Apache и NGINX за вашите уеб хостинг нужди