Какво да му подаря? | Teenproblem.net

15
Добави коментар
registrator
registrator

Чувството, че точно това момче има всичко, е грешно!

То няма точно това, което точно ти ще му подариш. А подаръците от момичета се помнят и ценят, все пак на тази възраст момчетата са чувствителни, макар и всячески да го прикриват. Няма лошо.

Първият въпрос, на който да си отговорите е Каква е целта на подаръка? Искате той да бъде ползван, практичен, удобен и младежът да си спомня за Вас всеки път, когато се докосва до подаръка Ви? Да бъде хубав спомен, (който да събира прах на таванското помещение)? Да бъде обвързващ, но пък от друга страна мил подарък от типа на 2 билета за концерт, кино, театър, …мач? Да бъде весела изненада, шега, нещо леко, необвързващо и приятно?

Какво харесва той? От какво се интересува? Не е ли споменавал какво му се иска да получи като подарък? Може да го питате директно, ако не държите на момента на изненада.

Младежът не Ви е особено близък, но на Коледната томбола Ви се е паднало на него да му направите подарък. Има нещица, които ще свършат работа – ключодържател, колан, портмоне, приспособление за компютъра, бюрото, стаята, …

Спортува ли нещо? Поинтересувайте се в тази насока – тя е крайно разнообразна, от екипировка до филм, свързан с темата. Играе ли компютърни игри? Не? Купете му! Да? Разпитайте приятелите му какви!  Излязъл е на пазара новият албум на любимата му група? Ако Ви е толкова ценен този човек, и Вие ще станете ценна след подобен жест, ако не сте била преди него. 

Отключете идеите си и добавете малко хитрост, ще измислите най-добрия подарък и начин за поднасяне!  Не пропускайте, че чувството за хумор се оценява по-високо от сантименталните жестове. Слава богу магазините са претъпкани с подобни сувенирчета! Ако държите да има лично отношение в подаръка, тениска с надпис или картинка, е супер идея, особено ако разберете размера дрехи на младежа!

В крайна сметка, всеки би се зарадвал на Коледно ботушче, пълно с шоколадови бонбони или други вкусни и красиви красоти!