Метални Врати, Блиндирани Врати, Входни Врати,Решетки, Врати За Мазета от Каракашев и Син ЕООД

6
Добави коментар
metalni_vrati
metalni_vrati

Оферти
Метални Врати, Блиндирани Врати, Входни Врати,Решетки, Врати За Мазета от Каракашев и Син ЕООД

Фирмата (Каракашев и Син ЕООД) е производител на МЕТАЛНИ ВРАТИ, БЛИНДИРАНИ ВРАТИ, ВХОДНИ ВРАТИ, за апартаменти, за складове, ВРАТИ ЗА МАЗЕТА и за промишлеността, РЕШЕТКИ и също така брава (монтаж на брави). Вратите могат да бъдат с покритие грунд, фолио, прахово боядисване или покрити с фурнир.

Фирма КАРАКАШЕВ И СИН ЕООД е създадена през 1993 год. Фирмата има над 15 години опит зад гърба си за да и се доверите. При нас ще намерите качествени врати на доста изгодни цени – достъпни за всеки.

Изработка на метални врати (блиндирани врати, решетки, входни врати) за апартамент и офис: нашите блиндирани врати, метални врати, решетки, входни врати, врати за мазета се изработват по размер взет от наш екип на място и по посока на отваряне избрана от вас.

МЕТАЛНИ ВРАТИ (БЛИНДИРАНИ ВРАТИ) от Каракашев и Син EООД – изработват се от стоманена конструкция, която е допълнително подсилена в областта на пантите и бравата на вратите. Всяка от вратите притежава силно надежна заключваща система, която спомага за повишаване на вашата сигурност. Касата на всяка врата се състои от метална носеща конструкция и допълнителна прибавена мебелна каса от естествен фурнир и первази. От двете страни на всяка метална врата се монтират глатки (без релеф) фурнировани плоскости. При желание от страна на всеки клиент се фрезоват като релефа се избира по каталог при взимане на размерите. Цвета на вратите се избира при взимане на нужните размери.

Нашите блиндирани врати (метални врати) са за всяка фирма, която обмисля подобряване на своята сигурност с висококачествени блиндирани врати. Вече трябва да сте сигурни в избора си дали да изберете нашите блиндирани врати (метални врати) или дървените врати, които не биха защитили достатъчно добре вашето имущество. В наши дни както всички знаем престъпността се е повишила в пъти повече от преди няколко години и затова нека сигурността на вашите ресурси да бъде подобрена възможно най-много с помощта на нашите блиндирани врати, метални врати, решетки, входни врати и врати за мазета. Всяка новопостроена сграда с апартаменти или офиси има нужда от блиндирани метални врати и би могла да защити добре жителите си с най-добрата възможна сигурност.

Още…

Целия процес, включително производството и доставката, може да отнеме няколко дни, както и времето за инсталирането на металната врата може да изисква няколко часа. Ние имаме голям асортимент от модели на блиндирани врати (метални врати), които може да си изберете и закупуте от нашите магазини. След обсъждане на вашите желания с професионален консултант от нашата фирма, ще знаете, че ще се сдобиете с блиндирана метална врата, която ще отговаря на вашите уникални потребности. Все пак, има някои особености на металните блиндирани врати (метални врати), които са стандартни – като защита от корозия и ръжда, различни дизайни и облицовки (повечето, от които не изискват поддръжка), както и възможност за избор на заключващи механизми.

Когато използвате двойно блиндирани врати (метални врати) за сигурност те биха могли да се монтират където пожелаете. Има случаи в които, всякакви хора са били лесно ограбвани и нападани от крадци в собствените си жилища, само защото не са били достатъчно подсигурени със здрави и трудно разбиваеми блиндирани врати. Затова помислете добре за собствената си сигурност и изберете нашите метални блиндирани врати – ЗАЩИТЕТЕ СЕ!

Въпреки, че цената на метални врати (блиндирани врати) може да бъде малко по-висока от тази на стандартните дървени врати, но предвид ползите определено си заслужава да си поръчате врата при нас!

Статистиката показва, че повече от 70% от крадците се съсредоточават върху вратите на сградата за да получат достъп. В такива случаи металните врати (блиндирани врати) са идеалния защитник!

Значително се намаля сигурността на помощението когато вашите врати са направени от дърво, а в същото време имате брави с високо качество и здравина – това няма да помогне. Техните ключалки винаги могат лесно да бъдат разбити и безполезни, за разлика от бравите на нашите блиндирани врати. Ако вашето работно място се състои от няколко служби / офиса в търговска сграда, отворени за обществено ползване и бизнес срещи, съществува още по-голям риск от кражби ако не се използват метални блиндирани врати. Дори и да имате аларми за сигурност, те няма да ви помогнат защото при тяхното активиране често органите за сигурност идват с около 10 – 15 минути закъснение. Това е много време, ако вашите врати са дървени, т.е. лесно ще могат да бъдат разбити и ценните предмети от работното място да бъдат откраднати

Има причина, защо повечето каси и сейфове за ценности не са направени от дърво, а от здрав метал! Нашите блиндирани врати (метални врати), са издържали редица тестове за здравина и сигурност на заключване по дадените производствени изисквания. С тези тестове се гарантира на купувачите, че с покупката на блиндирани врати те трябва да бъдат спокойни за собствената си сигурност и тази на техните имущества. Като цяло всеки един аспект от дизайна при всички видове метални врати и техния монтаж се гарантира, че купувачът е получил оптимално качество в областта на сигурността.

С металните блиндирани врати от Каракашев и Син ЕООД ще сте определено по-спокойни, отколкото да използвате други видове врати за вашия офис или жилище. И също така металните врати трябва да бъдат приоритет за повечето бизнес собственици. Дори и да си закупите огнеопорна врата, искайки да се предпазите от пожари – имайте предвид, че почти всички компании все още разчитат и получават отлична защита срещу разпространението на огън с използването на блиндирани. Металните блиндирани врати също така увеличават енергийната ефективност, тъй като те изолират студения въздух отвън до 4 пъти по-добре от дървените врати.

Всички блиндирани врати (метални врати) са произведени съгласно спецификациите на конкретната сграда, за която са поръчани и взимайки се предвид различни фактори за качественото поставяне на всяка една блиндирана врата. Отворите за ключалките на бравите са с ергономична конструкция за да не се получават грешки.

Металната рамка на металните блиндирани врати пасва идеално и елиминира всякакво излишно пространство. Работниците по инсталирането на металните врати взимат специални мерки да подсигурят тежките блиндирани врати окачвайки ги с перфектен баланс и идеално напасване спрямо околните повърхности.

Статистиката показва, че повече от 65% от собствениците на жилища избират своите входни врати да са направени от стомана, с което се дава смисъл на бизнеса да се занимава с производството на метални блиндирани врати. Откакто всяка една разновидност на блиндирани врати може да бъде използвана за нуждите на всички видове строителни структури е добре и Вие да помислите по въпроса за оборудването на вашето жилище или бизнес сграда.

Нашият специалист по блиндирани метални врати може да обсъди обстоятелствено с Вас от какво точно имате нужда и коя е най-подходящата за вашият случай метална врата. Също така нашите специалисти ще Ви запознаят със здравината и особеностите на всяка една от металните блиндирани врати. Специалистът може да Ви обясни за опциите по ценообразуването на металните блиндирани врати. Цените варират в зависимост от избора и нуждите на потребителя. Въпреки това е възможно да се закупят високо-качествени блиндирани врати за по-малко от очакваното.

ВРАТИ ЗА МАЗЕТА от Каракашев и Син ЕООД – се изработват от стоманен лист ламарина. Самата ламарина се сгъва на цифрова машина и се подсилва от вътрешната страна с допълнителни метални кутии. Касата на вратата се изработва от метален профил или винкел. Вида на касата се определя след съгласуване с клиента и след вземане на размера. Също така ние предлагаме и метални врати за тавани, складови и сервизни помещения. Размера на всяка врата се взима от наш екип на място. Всички врати се монтират на грунд, който предпазва от ръждясване. Когато е нужно да се изработят по-голям брои ключове за дадена врата е желателно да се монтира секретна брава.

С нашите врати за мазета ще имате лесен и директен достъп до вашето мазе. Традиционно, собствениците на апартаменти използват нашите Врати за мазета, поставяйки ги в мазета си или в други складови помещения, като ги използват например за складиране на мебели, косачки, градинарски инструменти и много други предмети. С металните врати за мазета Вие ще бъдете спокойни за предметите, които сте оставили на склад във вашето мазе. Просто голямата здравина и сигурност, които имат металните врати за мазета би максимално затруднила всеки крадец, дръзнал да разбие вашето мазе и да открадне всичко ценно от него.

РЕШЕТКИ – изработват се от метални профилни квадрати. Поставят се на тераси, прозорци и търговски обекти. Металните решетки се боядисват с боя или се монтират до грунд.

Нашите решетки за вашия дом или корпоративна сграда се изработват по размер взет от нашият екип на място и по посока на отваряне на металните решетки избрана от Вас.

Нашите решетки могат много лесно да се почистват със стандартните домакински почистващи средства (препарати) и да се боядисват по ваш избор след време. За собствениците, които предпочитат по-традиционните решетки, фирма Каракашев и Син ЕООД предлага много качествени класически видове решетки.

Нашите решетки категорично издържат на всякакви атмосферни влияния, също така са устойчиви на корозия, лесни са за поддържане в добро физическо състояние. При производството на металните решетки използваме предимно стандартни, но висококачествени материали.

ВХОДНИ ВРАТИ – С нашите изключително здрави и надеждни входни врати ще осигурите своята жилищна сграда или блок с уникално издръжливи входни врати и по този начин ще бъдете по-спокойни за сигурността на вашите жилища и като цяло на вас самите. Направете правилния избор и си повъчайте още сега нашите входни врати за да сте спокойни там където живеете! Никога не забравяйте, че здравите входни врати не са за подценяване в днешните трудни и престъпни времена. Безброй крадци са се отказвали с това да отключат или разбият нашите входни врати защото са виждали това като непосилна задача. Повече информация за нашите входни врати тук: Входни Врати

ПОЩЕНСКИ КУТИИ ЗА ВХОДОВЕ – С нашите стилни пощенски кутии за входове ще получите желаната сигурност на вашата поща. Чудите се защо точно от нас да си закупите пощенски кутии за входове – отговора е много лесен, защото те са наистина здрави и стилни, издържат на всякакви атмосферни влияния и биха спрели всеки крадец с качественото си заключване. С нашите пощенски кутии за входове вече няма да се притеснявате за важните документи, които очаквате да получите по пощата. За да получите цялото това удобство, просто си поръчайте нашите пощенски кутии за входове. За повече информация тук: Пощенски Кутии За Входове

МОНТАЖ НА БРАВИ – извършваме монтаж, преработка и ремонт на всички видове брави и метални врати, като консултацията по телефона е безплатна. Монтаж на допълнителни брави GERDA, ABLOY, смяна на касови брави с алтернативни на тях секретни (Mauer, Abloy, Kale, Gerda и др.), смяна на патрони с висока степен на сигурност (Abloy, Маuer и др.), монтаж на електрически насрещници и монтаж на автомати за врати.

За да разберете повече за пълната ни гама от метални врати (блиндирани врати), решетки и врати за мазета – моля посетете следните страници:

Блиндирани Врати
Метални Врати
Врати За Мазета
Входни Врати
Пощенски Кутии За Входове
Решетки
Въпроси Относно Метални и Блиндирани Врати
Блиндирани Врати Цени