За хора желаещи да бъдат информирани :: На задна прашка

3
Добави коментар
mavericos
mavericos

Постинг

13.01.2010 21:33 –
На задна прашка

Автор: mavericos
Категория: Тя и той
  

Прочетен: 1723 Коментари: 0 Гласове:

1

На задна прашка
Секс позата, при която най-лесно се достига до оргазъм е „задна прашка“, наричана още „кучешката“. При задна прашка жената е на четири крака или силно наведена напред, а мъжът прониква в нея отзад – вагинално или анално.

Какво трябва да знаете за секс поза задна прашка?

В кама сутра тази секс поза е известна като “обединението на кравата” и се практикува още от древността.
 
На задна прашка най-лесно се стимулира G-точката, проникването е дълбоко, темпото подлежи на експерименти. Ръцете са свободни и с тях мъжът може да стимулира клитора, ануса и зърната на партньорката си. Така се повишават многократно шансовете тя да изригне в многократни оргазми.
 
При задна прашка мъжът също е в удобна позиция, тъй като пред него се разкрива интересна гледка от нейното дупе и неговия движещ се член. Тестисите, които се удрят в интимните части на партньорката, повишават възбудата му неимоверно много. Не е за пренебрегване и фактът, че силата е изцяло в мъжа и той контролира темпото и дълбочината на проникване.
 
Задна прашка е идеална, когато нямате време за продължителен секс, а имате нужда от  незабавно отпускане на напрежението с бърз, но добър секс. Много добър вариант на задна прашка е да застанете прави, с опрени на стената ръце. Така и двамата ще сте стабилни и може да се отдадете на разтърсващи удоволствия.
 
Колкото и да ви е позната поза задна прашка, едва ли знаете, че помага при болки в гърба. Половият акт под този ъгъл облекчава болките в областта на гръбначния стълб.
 
Задна прашка е по-удобна, когато партньорите са поставили възглавници под колената си. Освен това жената е добре да е подпряна на мебел, а не на ръце или лакти, за да не е под напрежение по време на акта.
 
По-романтичните натури избягват задна прашка, защото при тази поза се чувстват дистанцирани от половинката си. Друг проблем е малкият размер на члена, който често се изхлузва от вагината.