Седемте най – големи грешки, които мъжете правят с жените

1
Добави коментар
villy89
villy89

Повечето мъже смятат, че достатъчно да следват интуицията си и всяка жена ще е впечатлена от тях, без да се замислят какво искат те.

Тук са седемте най – големи грешки, които допускат мъжете в ухажването:

Ухажват всички жени по едни и същи начин
Те си знаят едно и също и си го прилагат на всяка жена. Но, това е доста голяма грешка, защото не всяка жена е еднаква с която й да е . И няма как да бъде впечатлена. Първо трябва да видите стила на жената, маниерите й, умственият й багаж и чак тогава да прецените как ще я впечатлите, а не да биете на сляпо.

Страхуват се да направят първата крачка
Въпреки, че има мъже, които действат инстинктивно като хиени, когато са видели плячка има и такива, които чакат цяла вечност да заговорят една жена.
А всичко, което трябва да направите е, да наблюдавате жената няколко минути, за да видите нейното поведение и маниери, за да си направите стратегия и след това да я заговорите.

Прекалено глупави и невежи
Тук не става въпрос да имате докторат по „Опазване на човешките права”, а да сте в крак с прости неща – новини, нови филми, интернет, техника. Все неща, от които всички се интересуват. Все пак трябва да имате някаква тема на разговор.

Опитват се да се променят за жената
Повечето мъже се опитват да направят драстични промени със себе си, така че да задоволят определена жена. Но това не става така, рано или късно се разбира и това е досадно и отблъскващо. Мъжете трябва да се променят, само ако са сигурни, че те ще бъдат в състояние да поддържат тази промяна завинаги. Ето това се цени от жените.

Стават прекалено чувствителни
В стремежа си да впечатлят жените, те стават  „чувствителни“ към нуждите й и разказват как са им разбили сърцето, колко ги е наранило и т.н. Но с това губят цялото уважение от страна на  жената.
Жените обичат мъже тип мачо, а не някакви хленчовци.

Не уважават жените
Когато се почувстват комфортно в разговора вече идва ред и на подигравателните вицовете за жени. Е, това се казва обида и пълно прецакване.

Заяждат се с жените  
Има не писано правило жените могат да се заяждат с мъжете, но мъжете когато го правят жените се обиждат много. За един мъж не е обида ако му кажете, че панталона му с грозен или прическата скапана, или пък, че изглежда ужасно, но представете си ако го кажете на жена какво се случва. Дори не си  и помисляйте такива неща, защото жената разбира даже и когато ги мислите.

Трябва да бъдете тактичен и ако наистина трябва да й кажете нещо такова направете го когато сте сами, а не в компанията на някой друг.

< Предишна

 

Следваща >