HUMANUS, дневникът на философа Ангел Грънчаров: Спрете да хулите другаря Ал.Йосифов! Срамота! Стига сте сипали помия срещу...

HUMANUS, дневникът на философа Ангел Грънчаров: Спрете да хулите другаря Ал.Йосифов! Срамота! Стига сте сипали помия срещу...

Изказах се преди 3 дни в подкрепа на г-н Йосифов. Пак ще кажа. Работила съм дълги години във завода БАЛКАНТОН. Не сме имали никога по-добър директор от нашия директор. Искам да кажа от Александър Йосифов. Той беше навсякъде и се грижеше за всичко и за всички. С всички си общуваше и не беше вирнал нос като днешните като Иван Костов например.

Господин Йосифов, тогава Другарят Йосифов, повдигна фабриката ни най-световно равнище. При нас се правеха плочи за износ за цял свят, правеха се поръчки от други фирми, защото нашето качество и било на много високо качествено ниво. Нашата продукция е имала авторитет във целия свят. И именно заради това, др. Тодор Живков направи др. Йосифов Член на Централния Комитет на нашата партия.

Тука някой пише, че бил само кандидат член… Ми може и така да е, вече не си спомням точно. Ами то е почти същото! Кой друг български музикант? Примерно Панчо Владигеров да е бил Член на Централния комитет на БКП?

Г-н Александър Йосифов трябва да бъде...
Прочети цялата публикация

Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност