Как се прави реклама « Уеб дизайн,реклама,оптимизация за търсачки

1
Добави коментар
bubust
bubust

как се прави реклама

От известно време в Интернет пространството се тръби тук и там за това, че abv имали рожден ден (не точно де, защото някой вече доказа с факти, че сайта е основан преди януари месец, но…)

Заедно с голямата рекламата на индекса на abv, има такава и на останалите сайтове от мрежата на Нетинфо.

И естествено при всеки рожден ден има и подаръци. Този път обаче те “раздават” подаръци – по-точно един принтер HP и някаква кафе-система Gusto.

Обаче естествено има уловка. За да го спечелиш трябва да запишеш и изпратиш поздрав за юбилея им и имаш възможността да бъдеш избран (ако си оригинален) – демек да отмъкнеш някоя от наградите.

Простата сметка какво показва?

Записваш видео (например) и го пускаш във видео портала. От там караш всичките си познати да гласуват за него (не, че това има значение), но по-незапознатите ще го направят, нали трябва да се подкрепят от време на време.  Същевременно следиш конкуренцията. Тоест докарваш импресии, че защо не и кликове? Те от своя страна със рекламните си кампании взимат паричките на рекламиращите в сайтовете им.

Не се промотира само пощата, но и видеото.  И хоп – магията е сътворена. Този принтер, който подаряват и кафе системата излизат за без пари, че даже и на минус разходи.

Мислех и аз да се включа, че един цветен принтер добре би ми дошъл, но съм убеден, че ще има някакъв заговор и няма смисъл.

Трябва да си логнат за да коментираш.