2060

4
Добави коментар
vlass
vlass

от Diana Nikolova на 11.01.2010
по Герои, Комуникации Етикети: герои, комуникация, отвъдно

През 2060, благодарение на бурното развитие на технологиите, ще стане възможна комуникацията с мъртвите. Тъй като в края на 40-те години на 21 век група израелски учени ще открият революционен метод за общуване с отвъдното,  живите хора ще имат възможност срещу заплащане да си говорят със своите отдавна починали идоли.Най-голям интерес и дълъг списък от чакащи ще има най-вече за две личности – Елвис Пресли и Майкъл Джексън. Разбира се няма да липсват и запитвания за разговори с Исус Христос, но с него връзка все още няма да бъде установена, тъй като личностите с божествен произход все още ще остават недостъпни за комуникация в отвъдното.

Новата възможност за общуване с отдавна починали хора ще преобърне с главата надолу представата на човечеството за комуникация. На всичкото отгоре голяма част от Героите на Новото време ще се окажат всъщност добре познатите, но позабравени герои от шоубизнеса на недалечното минало.

Отново на мода ще излязат Елвис Пресли, Майкъл Джексън, Боб Марли, Джим Морисън и т.н. Парадоксално Герои на 2060 година ще бъдат отдавна починали популярни личности, с които обаче хората ще имат възможност да общуват свободно – срещу съответната сума, преведена по банков път, разбира се.

Срещу значително по-скромна такса всеки желаещ ще може да разговаря с починалите си роднини и приятели. Единственото условие ще бъде съответният роднина или близък да е починал преди най-малко 3 години, за да се спази универсалното религиозно правило „да почива в мир“. След тази 3 годишна мирна почивка, обаче, мъртвите ще бъдат подлагани на кръстосани разпити и истински словесни престрелки от страна на своите роднини, които ще търсят обяснение от тях за минали прегрешения, извършени приживе.