Фахрадин Фахрадинов: Ще предложа брак на Диляна Попова | Любопитното по света и у нас

5
Добави коментар

Набеденият за отявлен хомосексуалист Фахрадин Фахрадинов вече от два месеца се събужда в обятията на една от най-красивите български манекенки – Диляна Попова. Искрата между тях пламва по време на танцувалното ргалити „ВИП денс“. Двамата са от различни отбори, но това не им пречи да се оглеждат похотливо на сцената. Диляна и партньорът и Боби – Урсула, отпадат безславно, а Фахрадин печели състезанието заедно с фолкпевицата Райна.

След края на шоуто връзката между актьора и манекенката се задълбочава. Не минават и няколко седмици и героят от сапунката „Забранена любов“ се мести в жилището на новото си гадже.

„Фери и Диди тръгнаха почти на шега. В началото Фахрадин разправяше наляво и надясно, че нарочно се движи с толкова хубава жена, за да докаже, че не е педераст.

Уж бяха просто приятели, но нещата явно са се задълбочили. Разбрахме, че има нещо между тях, когато напълно изчезнаха от хоризонта“, разказва близък приятел на Фахрадин Оахрадинов и негов колега в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“, Фери наистина се покрива в нелегалност и това не е случайно. Той иска на всяка цена да запази връзката си с Диляна в пълна тайна.

Пред приятели казвал, че не желае да се шуми около него и Диди. Предпочитал да го изкарват любовник на Евгени Минчев.

Нямал нищо против да го пращат и в леглото на Юксел Кадриев, само и само да не коментират връзката му с Диляна. Тя била страхотен човек, влюбен е в нея и не желае мръсните клюкари да провалят отношенията им.

По стара българска традиция – научат ли поне двама нашенци за една уж голяма тайна, тя моментално става обществено достояние. Влюбените нямат никакъв шанс да се скрият от любопитните очи

Личният живот на Фери за пореден път е изкаран на светло. Актьорът е бесен.

„Никога не съм виждал Фахрадин толкова ядосан. Той прие с чувство за хумор снимките в пресата, на които се самозадоволяваше чисто гол. Не се притесни и когато започнаха да разправят, че е гадже на някои от най-известните столични гейове. Явно наистина държи на Диляна, след като реагира толкова остро срещу всеки опит на приятелите му да научат повече подробности за отношенията му с красивата манекенка“, допълва колега на победителя във „ВИП денс“.

Фахрадинов не за първи път влиза в устите на хората. Той става център на вниманието, след като в България се появяват негови голи снимки. Оказва се, че докато студентства, атлетичният Фери се издържа с изявите си в платен еротичен видеочат. Богати американци плащат по два долара на минута, за да гледат как добре сложеният българин мастурбира пред камера. Нашенец, живеещ отвъд океана, разпространява снимки на Фери и така изявите му в порнобизнеса излизат наяве.

„Никога не съм се увличал по мъже. Баща ми щеше да се обърне в гроба, ако беше чул в какво ме обвиняват. Той ме научи да бъда мъжкар и да се боря със зъби и нокти за място под слънцето“, разнежва се Фахрадин. Малко хора знаят, че покойният му баща Хасан Седлоев настоява до последно неговият син да играе професионален футбол. Той дори го записва в „Светкавица“ (Търговище). Треньорите на местния тим предричат бляскаво бъдеще на техничния Фахрадин, но той решава да се опълчи на бащината воля.

„От малък съм наясно, че искам да се занимавам с театър и кино. Никога няма да забравя как гледах в захлас „Робинята Изаура“. Опитвах да подражавам на героите от сериала. Родителите ми се примириха с желанието ми да стана артист“, спомня си Фахрадин. В момента той е считан за един от най-многообещаващите таланти. Може би заради артистичните си умения блондинът успява да спечели и сърцето на Диляна.

Преди да започне връзката си със звездата от първата българска сапунка, една от най-красивите българки на няколко пъти се оплаква, че се чувства много самотна. Родената в Гулянци чаровница трудно преживява края на връзката си с автомобилния състезател Жоро Танев. Двамата са неразделни, докато известният плейбой не решава, че вече му е писнало да се събужда с една и съща жена всеки ден.

„За пет-шест години имах три сериозни връзки и всичките излязоха неуспешни. Все не мога да намеря правилния човек. Винаги съм се опитвала да запазя приятелски отношения с мъжете, които са били близки на сърцето ми. С Дичо и до днес се чуваме. Той ми помогна в някои тежки моменти и винаги ще му бъда признателна. Винаги съм мечтала да създам семейство и да имам поне две деца“, споделя преди време 28-годишната манекенка. Май най-сетне тя успя да си намери правилния човек. Близки на Фахрадин Фахрадинов са убедени, че той боготвори новото си гадже и, едва ли не, „не му дава да стъпва по земята“.

„Фери май съвсем е превъртял. Превърнал се е в роб на своята приятелка. Само нейната дума се чува. Диляна добре знае как да върти мъжете на малкия си пръст. Тя е рядко съчетание на красота и интелект. Тежко и горко на мъжете, които попаднат в мрежата й. Вече се чува, че Фери е предложил брак на своето гълъбче. Явно нещата много са напреднали“, споделят от компанията на актьора. Пак според тяхната версия Диляна засега отхвърля идеята да мине под венчилото.

Категорично против евентуална сватба е и сестрата на Диди – Елиза. Елитната манекенка никога не е криела, че се съобразява сто процента с мнението на Елиза, която се изявява като професионална гримьорка. В чест на истината цялото семейство на Диляна е против сериозното и обвързване с Фахрадин в толкова начален етап от връзката им.

Засега двамата влюбени са се разбрали да поживеят за известно време заедно, за да видят накъде ще потръгнат нещата, Фери яко е лапнал въдицата и изпълнява и най-малките прищевки на своето гълъбче. Диди пък е обещала да изтрие от паметта на телефона си номерата на най-известните столични плейбой и да влезе в ролята на добро момиче. Тепърва предстои да се разбере колко точно ще продължи идилията между Фахрадин и изящната Диляна.