Izone – Лаптопи и компютри втора ръка на ниски цени в София | ITopia

5
Добави коментар
vlnt
vlnt

Добре дошли в Izone.bg

Онлайн магазинът за употребявана компютърна техника на ITopia Ви предлага богата гама от лаптопи втора ръка, компютри втора употреба и употребявани монитори. Техниката е внос предимно от дръжави от Европейския съюз. Качеството на техниката се гарантира от най-големите марки в сферата на компютрите и лаптопите – фирми като IBM / Lenovo, Dell, HP, Toshiba, Apple и т.н.

За да сме сигурни, че предоставяме на клиентите си наистина надеждни продукти следваме стриктина процедура по контрол на качеството. Всички лаптопи и компютри втора употреба биват внимателно прегледани, почистени и минават редица тестове преди да бъдат пуснати в продажба.

Външният вид на продукта също е от значение за нас. За това повечето предлагани лаптопи втора ръка имат минимални следи от употреба, а има и екземпляри, които буквално изглеждат като нови (за това може да се уверите от приложените реални снимки).

Стандартната гаранция, която даваме за техниката е 6 месеца, като предлагаме и пълно след гаранционно обслужване. Голяма част от предлаганите от нас лаптопи втора употреба и компютри втора ръка имат дълъг живот и след изтичане на гаранцията. Така че може да бъдете спокойни, че закупуването на употребявана компютърна техника е разумно решение, което спестява пари и в същото време е надеждно.

Евгени Илиев