Любими анимации от нашето детство » Biskvitka.net – The First Bulgarian Entertainment Portal

16
Добави коментар
gingerTM
gingerTM

Zhenya:Любимите анимации от нашето детство,тези ,които всички помним и за които разказваме на децата и племенниците си…Барбароните- много сладко семейство,което се измъква от всякакви затруднения,благодарение на това,че могат да възприемат всякакви форми:

Светулковците са сладки, малки безстрашни създания с магическа светлина, завладяващи децата от пръв поглед. Те не се страхуват от тъмнината и това им помага да я изследват и да преживеят невероятни приключения:

Капитан Балу-Веселякът Балу все решаваше разни загадки и се бореше с едни горили, които искаха да им навредят:

Спасителния отряд съставен от 2 катерички Чип и Дейл, от един дебел мишок, луд по Сирене – Рокфор, от една малка женска мишка и от Чип – Мухата, която все помагаше на дебелия мишок. Караха едно малко самолетче и все помагаха на хората:

Класика! Става дума за 4 костенурки – Рафаело, Донатело, Леонардо и Микеланджело, съответно с атрибутите им мечове, ножове, тояга и нинджако. Бореха се срещу Шриодер, като им помагаше техния учител, който от човек се беше превърнал в плъх:

Историята за Кълвача Уди е известна на всички по целия свят. Уди е известен с неговите невероятни приключения и неприятностите, които върши на съседа си. Смеха му е известен по цял свят и е много труден да бъде имитиран:

Грижовните мечета- меченца, които имаха разни лунички, сърчица, звезди и т.н. на коремчетата си. Те бяха добри и помагаха на когото могат. Имаше едни кофи за боклук и оттам идваха неприятелите им:

Разправя се за Котка и Куче, които през цялото детско хем се опитват да бъдат приятели, хем непрестанно се бият. В техните истории участва един полицай, който почти винаги им държи сметка за техните действия и една улична,която ги съветва:

Това е едно от най-чудатите семейства, живели някога. Хората ги е страх от самото семейство и от начина им на живот, но те всъщност са големи добряци. Известни са в това, че си играят с томахавки, заравят се в гробища и други такива:

Тимон и Пумба-беше изключително смешно. Всички знаем стратегията по която живеят – Хакуна Матата!:

Заедно с неговия добър приятел Шеги и техните приятели, те успяваха да разкрият мистерии, свързани с чудовища. Характерно беше, че Скуби все разкриваше историите, като хващаше крадеца по много непохватен начин:

Ставаше дума за едни мечета, които живееха в гората и пиеха от вълшебния елексир. Той им даваше силата да скачат много нависоко, както и надалече. За да има баланс лошите герои бяха Херцог Трън, който искаше да открадне елексира.Негов помощник е Мазнъо,който му целува краката:

Всички още помнят песента от филмчето „Сладката Канди”-Смей се пак и играй,весела Канди,сълзите знай не са за теб,ах,Канди,Канди…:

Вярвам,никой не е забравил и за Смърфовете:

Капитан Планета се бореше да запази Земята чиста-тема,особено актуална и днес:

Много от нас са заспивали едва след като изгледат поредната история за Б1 и Б2:

Само ще ви кажа колко много ми се искаше едно време да имам пръстена на Арабела. Или на Румбурак, хехехе:

Попай Морякът е емблематичен герой от нашето детство. Той е добряк, но лошия Бруно все иска да му направи някой лош номер или да му вземе момичето – Олив. Попай яде спанак и става силен и тогава винаги успява да се справи:

Това са момичето със смешни дрехи, ананасчето Гаспачо, Раничко и Трънчо:

Четири изоставени динозавърчета странстват през разрухата на техния свят,докато изпитват болка от загубата на своите семейства ги дебнат страшни и кръвожадни динозаври срещу които те заедно трябва да се изправят:

И естествено-има ли някой,който да не е гледал за семейство Флинстоун-анимация за възрастни:

Добавих едно забавно филмче към подборката: