Ksenija Pajčin – убита! – Ex-Yu музика: сръбска музика, биографии, дискографии, текстове на песни, новини

8
Добави коментар
mayaiv
mayaiv

Известната сръбска поп певица Ksenija Pajčin (Ксения Пайчин) е убита! Нейният приятел, черногорският манекен Filip Kapisoda (Филип Каписода), я застрелял и след това се е самоубил на 16 март, вторник. Най-вероятната причина е абортът, който е направила певицата в събота.
Тя му съобщила това, както и че слага край на тяхната връзка. Според думите на комшиите, те редовно са имали свади, дори предния ден се е наложило да се намеси полиция. Но винаги са се помирявали и затова вестта за трагедията изненадва всички.
Изблиците на ревност на Filip (23 год.) започват след неотдавнашното му завръщане от Черна Гора, когато „доброжелатели“ му казват, че Ksenija (33 год.) поддържа връзка с бившото си гадже, вече оженен футболист.
Въпреки твърденията на Ksenija, че е абортирала за да не прекъсва кариерата си, Filip е смятал, че го е направила, понеже не е сигурна кой от двамата е бащата.
В деня на убийството, около 16.30, Filip отива в апартамента на певицата, където от известно време са живеели заедно. Ksenija се е опитала да му затвори вратата, но той е успял да влезе. След кратка свада, той стрелял в челото й, а след това поставя дулото на пистолета в устата си и слага край и на своя живот. Пистолетът е CZ M88, 9-милиметров, за който манекенът не е имал разрешение, а и още не се знае откъде го е взел.
Двата трупа открива майката на Ksenija около час по-късно. Извикана е от комшийка, която се усъмнила, че нещо става, тъй като кучето на певицата е скимтяло пред вратата и никой не му отварял.
Ksenija Pajčin е погребана в събота, 20 март, на новото гробище в Белград.
източник: opera-17.com
© ex-yu музика