СПА хотели в България, СПА хотели на морето в България, СПА хотели на планина в България.

1
Добави коментар
fixstay
fixstay

Цената е за двама души и включва:

2 нощувки с богата континентална закуска;

Празнична вечеря на 14ти февруари;

Бутилка вино в стаята;

Welcome drink;

Безплатен SPA пакет (Минерални басейни, Горещо джакузи, Ароматна парна баня, Сауна,  Приключенски душ, Зона за релакс с музика, Шезлонги, Фитнес ) 

Безплатен персонален сейф;

Безплатен интернет;

Детска занималня;

Безплатен паркинг за гости на хотела;

Безплатен шатъл до Пампорово / гостите на SPA Hotel Persenk 5* ползват 10 % отстъпка от ски пакетите на Пампорово/;

Туристическа застраховка, курортна такса и ДДС.

Празнична вечеря 14ти февруари /меню/:

САЛАТА “ЛЮБОВЕН КАПРИЗ” /ДОМАТИ, СИРЕНЕ, ТРИЛОГИЯ ОТ ПРЕСНИ ПЕЧЕНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ И ЛЕК ЗЕХТИНОВ ДРЕСИНГ/

ПРЕДЯСТИЕ “ИЗКУШЕНИЕ“ /ФАРШИРОВАНА ПАЛАЧИНКА СЪС СУШЕНИ ДОМАТИ И МОЦАРЕЛА/

ОСНОВНО ЯСТИЕ “ЛЮБОВНА НАСЛАДА” /КРЕХКИ ПИЛЕШКИ ФИЛЕНЦА ВЪРХУ КАНАПЕ ОТ КАРТОФЕНО ПЮРЕ С КАПЕРСИ И БИЛКОВ ДЕСИНГ/

ДЕСЕРТ “МАГИЯТА НА ЛЮБОВТА“ ШОКОЛАДОВО СУФЛЕ С ЯГОДОВ СОС

ЧАША ЧЕРВЕНО ИЛИ БЯЛО ВИНО НА ВИ “МАЛКАТА ЗВЕЗДА”

Политика за деца и доплащания

Дете от 0 до 6 години при двама възрастни се настанява безплатно на база нощувка със закуска

Дете от 6 до 12 години на допълнително легло заплаща 50% от цената на пакета

Доплащанията се правят на рецепцията в хотела, като при резервация отбележете броя на децата и техните години в полето „Допълнителна информация за настаняването“.

В сърцето на Родопите, на 206 км от София, на 87 км от Пловдив, на 35 км от Пампорово и на 45 км от Смолян, в очарователния град Девин, се намира SPA Hotel PERSENK.

 

Девин е разположен на 710 метра надморска височина, сгушен във  величествените и митични Родопи, сред прохладата на борови гори и чист планински въздух. Курортното градче съчетава разнообразен релеф, живописна природа, мек климат и наличието на няколко вида минерални извора.

 

За Вашата почивка или бизнес мероприятие петзвездният SPA Hotel PERSENK предлага уютна атмосфера и стил, изключително спокойствие, комфорт и възможност да се насладите на местни ястия и ароматни вина.

Още от древността термалните извори са били място за възстановяване на тялото и духа. С богатия си минерален състав Девинската минерална вода и Беденските минерални бани и лечебния ефект, който те оказват върху човешкото тяло прави нашия Spa център желано място за лечебен отдих. Със специалните масажи нашите специалисти ще Ви помогнат да се избавите от умората и болките в мускулите , да възстановите нормалния тонус, за целта имаме здравни пакети включващи масаж на проблемната зона и ултразвук с подходящ  гел.

За да бъде отдихът Ви наистина лечебен, може да се възползвате от физиотерапевтичните процедури ,кало и луголечение,както и от водноструевия масаж на тангенторната вана, в зависимост от оплакванията Ви.

С многообразието си от терапии за лице и тяло с натуралната френска козметика Yon – Ka ще бъдат задоволени и най – изтънчените вкусове според типа кожа и потребности. По време на престоя ще имате възможност да се насладите на специално разработените Spa процедури с мурсалски чай и да се убедите в чудотворната сила на билката.

Разнообразието на нашите терапии се допълва и от глезещите терапии за тяло с шоколад, мед,  хидротерапии, винени терапиии и разкрасяващата вана на Клеопатра.

За ценителите на екзотиката на изтока, предлагаме луксозните терапии за тяло – „Светлините на Мароко”, „Полинезийски полъх”, „Бамбуков масаж” и „Масаж с вулканични камъни”.

В турската баня ще имате удоволствието да се насладите на специалните масажи с пяна, глина и шоколад.

На своите гости СПА центърът предлага модерната медицинска апаратура “Танита”.Уредът представлява ново поколение японски професионален анализатор на телесния състав,който измерва теглото,изчислява индекса на телесна маса,базалната обмяна.Хвърля поглед вътре в тялото и установява актуалното му състояние- масната тъкан,висцералната мазнина,мускулната и костна маса ,и съдържанието на вода в организма.Улеснява хората в желанието им да водят здравословен начин на живот.

За да бъде Вашия престой пълноценен Spa центъра предлага басейни и джакузи с минерална вода, сауна, ароматна парна баня, зона за релакс, фитнес и солариум.

Kонтакти:

Девин
Адрес: ул. Дружба 10
тел.: 03041 3877; +359 893 628 042
e-mail: [email protected]