Massive Attack идват с ново шоу на 5 юни

2
Добави коментар
chuime
chuime

На 5 юни в Зимен дворец на спорта в София идват Massive Attack.

Шоуто им у нас ще бъде световна премира на най-новия аудио-визуален проект на бандата. Подробностите все още се пазят в тайна, но това, което знаем със сигурност е, че автор на концепцията е Robert Del Naja. В духа на все повече разпространяващи се протести срещу глобалните политически, икономически и военни безобразия спрямо живота и правата на обикновените хора, една от най-големите социално ангажирани музикални банди на нашето време – Massive Attack, е готова да изрази своята позиция чрез спиращ дъха пърформънс, който София ще види първа.

Главните заподозрени за създаването на музикалното течение трип-хоп, несъмнено една от най-иновативните и влиятелни групи на нашето време – Massive Attack, изумяват и най-добрите музикални познавачи с нетрадицонните си забърквания на бавен хип-хоп ритъм с нежни вокали, чувствени мелодии, дъб груув, соул и реге. Тази музикална „бъркотия“ от разнородни стилове незабавно се превръща в най-вдъхновяващата хомогенна смес от енергични звуци, които не можеш да спреш да слушаш отново и отново. Подобно на  лек наркотик музиката им изстрелва в паралелна съвършена реалност, към която неусетно ставаш зависим. Там със съзнанието ти се заиграват бристолските легенди Робърт Дел Найа (Robert “3D” Del Naja) и Грант Маршал (Grant “Daddy G” Marshall), създали нови правила в музиката с вечните сингли Unfinished Sympathy и Теаrdrop, обявени за топ музикални произведения на всички времена.  В края на 2013-та Дел Найа обяви официално, че работят по нов студиен албум.

Билети
Билетите за концерта на MASSIVE ATTACK са вече в продажба на промо цени от 50 до 80 лв. и могат да бъдат закупени онлайн на www.ticketportal.bg, в мрежата на Ticketportal.bg в цялата страна, както и от Билетен център на НДК.      От ЕventEase, алармират, че тъй като датата е единствената на Балканите, се очаква за концерта в София да дойдат фенове от Румъния, Сърбия, Македония и Гърция. С оглед ограничения капацитет на Зимния двроец,  ранното закупуване на билети е препоръчително.

Лимитирана серия билети “Ранно Пиле” с отстъпка за „Фен Зона” пред сцената и „Зона Правостоящи“ може да закупите само в магазин Яко, намиращ се в безистена на ул. Граф Игнатиев 43. Единствено там ще се продават и комбинирани билети за концерта на Tricky на 9 април и шоуто на Маssive Attack  на 5 юни!

Линк към онлайн билетите в системата на Ticketportal: http://www.ticketportal.bg/podujatie_search.asp?ID=43005