Според Стоян Шопов Елеонора се срамува от Давид / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен шоубизнес-…

8
Добави коментар
irraa
irraa

Русенецът Стоян Шопов е доста любопитен относно семейния живот на Елеонора и Давид Качанови. DJ-ят не се посвени да попита танцьорката дали все още живее с половинката си от съжаление.

Елеонора обаче не отговори нито положително, нито отрицателно на въпроса на Стоян. Русенецът се опита да я провокира с думите, че по този начин тя натоварва единствено себе си и детето. Той дори заяви, че според него красавицата се срамува да се нарече съпруга на Давид. Тези реплики на избухливия младеж обаче също останаха без коментар.

По-рано тази сутрин съпругата на Стоян – Мария, отново демонстрира негативното си отношение към Елеонора. Тя беше подразнена от това, че танцьорката се излежава до късно в леглото си, вместо да се хване за метлата и прахосмукачката от ранни зори, както някои други Съквартиранти.

Дали, за да тушира недоволството към себе си, или за да направи добро впечатление, Елеонора реши да извърши непривично за нея действие – да измие чиниите от обяда. Тя се справи добре, независимо от това, че почти през цялото време се гледаше в огледалната стена зад мивката.