Mozilla Firefox 3.6.3

5
Добави коментар
linlin
linlin

Firefox 3.6.3 е пълнофункционален, бърз и е единствения браузър в състояние да се конкурира с Internet Explorer. Големият набор от плъгини за Firefox му дават доста силни козове в съревнованието с IE, а с направените подобрения, Firefox 3.6.3 e около два пъти по-бързо от Firefox 3. Все пак конкуренцията от други браузъри е много силна и затова не може да се каже, че Firefox е най-бързият браузър на разположение в момента.

Няколко значителни подобрения в последната версия на Firefox го правят най-технологичния браузър. Новият JavaScript двигателя на Mozilla – TraceMonkey и новият Gecko двигател гарантират най-бързо отваряне и работа със страници. Подобрения има и в настройките за сърфиране като е добавена опция за спиране на „бисквитките“ и история на сърфирането, за по-безопасно браузене. Потребителите също така имат по-детайлен контрол над „бисквитките“, историята и отметките във Firefox 3.6.3. Благодарение на енджина на Google за географско разположение, вграден в Firefox по-подразбиране, при търсене в Google на местни неща, ще ги откриете по-лесно в резултатите.

Уеб разработчиците ще харесат Firefox 3.6.3 заради пълната поддръжка на HTML5, множество шрифтове, както и вградена поддръжка на OGG видео формат. SVG трансформациите, CSS запитванията, вградената JSON поддръжка също допринасят за популярността на новата версия на Firefox. Няма съмнение, че всеки трябва да пробва новия Firefox 3.6.3.

Цена: Безплатен Браузър
Операционна система: Windows 2000/XP/Vista/7

Свалете Firefox 3.6.3 от ТУК>>>