Елеонора: Ако Давид продължава така, си тръгвам / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен шоубизнес-...

Елеонора: Ако Давид продължава така, си тръгвам / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен шоубизнес-...

Велинградската красавица Елеонора не крие възмущението си от поведението на половинката си – „чехльото” Давид. Тя сподели с „отчаяната съпруга” Сашка Чипева, че е била на косъм да го зареже малко преди да влязат в Къщата на Big Brother Family.

„Дадох му възможност. Аз директно ставах и си тръгвах. Аз си оправям живота, но той няма как да си го оправи. Затова дойдох тука, заради него, за да се бори за тази награда. И той как ми се отблагодарява?”, оплакваше се Елеонора.

„Ми поговорете си, Ели”, опита се да й даде съвет Сашка. „Опитвам се, говоря с него и той не разбира от дума. На мен ми е лесно, ще стана и ще си тръгна. Ще си оправя живота, ма той? Толкова много компромиси, Саше, толкова много! Айде вярно, нали и той така се държи, но понякога не мога да го изтърпявам, не мога! Не стига, че стоя и го гледам, всичко му е готово навънка и пак е неблагодарен!”, продължи тирадата си брюнетката.

„Не му обръщай внимание. Кажи му: „Тръгвам си и това е, като не знаеш как да...
Прочети цялата публикация

Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност