Финален трейлър на „The Last Airbender”

8
Добави коментар
operationkino
operationkino

Финален трейлър на „The Last Airbender”

от fpsy » 24.04

Броени часове, след като излезе новината, че „The Last Airbender” поема по пътя на 3D конвертирането, от „Paramaunt” дебютираха и най-новия трейлър на филма с прилежно изплякано „на 3D” в края.

Като почитатели на анимацията, нищо от видяното до момента не ни кара да тръпнем в очакване, но трябва да признаем, че този трейлър изглежда обещаващ.

Създаден по изключително популярната анимационна серия на „Nickelodeon”, „The Last Airbender” ни пренася в един свят, където човешката цивилизация е разделена на четири нации: Вода, Земя, Въздух и Огън. След като Аватарът – единственият владетел на четирите елемента – който съхранява мира между отделните царства изчезва, Огнената нация се изправя срещу всички останали и им обявява война, която продължава 100 години. Сега, съдбата на света е в ръцете на 12-годишния Аанг, новият Аватар, който трябва да възвърне мира, като овладее четирите елемента и спре завинаги Огнения господар.

„The Last Airbender” е първият филм на Шамалан, който не е изцяло по негов оригинален сценарий и ни е интересно да видим как се е справил.

Пусни коментар