„Орбит“ кара хиляди българи да се усмихват

3
Добави коментар
Hajmanata
Hajmanata

Освен обиколката на машината за усмивки из страната, този месец се въвеждат и две нови разновидности на дъвките

За да усмихне България и разкрие силата на искрената усмивка, „Орбит“ създаде една недотам типична вендинг машина – машина за усмивки. Разработена ексклузивно за нашия пазар, тя започна своето пътуване от Бургас и в следващите седмици преминава през още девет от големите градове в страната.

Случайно или не, този ход на „Орбит“ е своеобразен отговор на обявените през март резултати от последното проучване на „Евростат“ за нивото на щастие сред европейците. При минимална оценка 0 българите са дали оценка 4,8 и това ги позиционира в дъното на класацията по щастие и удовлетвореност от живота.

Машината на Orbit® въвежда за първи път у нас като разплащателно средство блестящата и ведра усмивка вместо паричните знаци. Единственото условие да получите Orbit® с вкус, по-добър от всякога, е да застанете пред машината и да се усмихнете широко. В специално разработено „Фейсбук“ приложение ще бъдат качени всички прекрасни усмивки от кампанията, които ще могат да бъдат споделяни в социалните мрежи.

Целта на инициативата е да вдъхне повече увереност на българите и да ги накара да се усмихнат в знак на висок дух и самочувствие.

В тон с желанието на съвременния консуматор за продължително изживяване на приятните моменти от живота, сега топпродуктите на марката са с вкус, по-добър от всякога. Подобрените продукти предлагат дълготраен и интензивен вкус, създавайки усещането за свежест и чистота за по-дълъг период от време. Те имат и още едно предимство – висока ефективност за ограничаване на зъбния кариес и подобряване на устната хигиена.

Всеки от нас знае, че нередовната грижа за зъбите може да причини кариеси, а оттам и плахост в общуването. Употребата на дъвка Orbit® без захар 15 минути след хранене и пиене може да бъде ефективно средство за подобряване на ежедневната орална грижа. Дъвченето на дъвка повишава производството на слюнка, която помага да бъдат премахнати остатъците от храна и неутрализира вредната киселинна плака, която с времето може да причини и появата на кариес.

Освен вкус, по-добър от всякога, сега дъвките Orbit® имат ново изчистено лого, съобразено с изискванията на съвременния потребител. Това е най-голямата промяна във визията, правена през последните 10 години. На пазара от средата на август се въвеждат и два нови продукта – бутилка с 46 дражета, която идеално подхожда на всеки автомобил и пауч с цип („стояща торбичка“) с 42 дражета.

Дъвката е най-предпочитаният продукт в автомобила след напитките. Ето защо Orbit® представя компактната бутилка с дъвки, която да задоволи нуждите на потребителя, докато е на път. Пауч „стоящата торбичка“ пък е специално предложение за разрастващия се канал модерна търговия. Продуктът представлява удобна стояща торбичка със затварящ се цип, подходяща за споделяне и консумация у дома.

Всички усмивки от кампанията и повече информация търсете във facebook/Orbit Bulgaria или на orbitgum.bg.