Kemiš призова Vesnа Zmijanac да каже истинската причина за развода им

5
Добави коментар
mayaiv
mayaiv

Известният музикант (хармоника) и композитор Miroljub Aranđelović Kemiš призова открито бившата си съпруга Vesnа Zmijanac да каже истинската причина за техния развод, за да се смъкне етикета от настоящата му жена Zoricа Brunclik, че краде чужди мъже.
Kemiš, в емисията на „Grand“ – „Narod pita“, беше възмутен от въпроса дали Zorica го е отнела от Vesnа. Затова той призова бившата си съпруга да каже истината и я помоли тя и нейните приятели да не разпространяват повече клюки:
– През всички тези години мълчах, защото съм джентълмен и не искам да изнасям подробности за живота си. Но тази агония от развода ми с Vesnа трае вече 25 години. Постоянно слушам как някой ме е отнел, развалил ми брака. Кълна се, че не съм имал нищо със Zorica, докато съм бил с Vesna. Единствено тя и аз знаем истинската причина и нека тя я каже открито. Оставете Zoricа Brunclik на мира, тя не е виновна. Връзката ми със Zoricа започна доста след развода. След раздялата ми с Vesnа съм бил с доста жени и не съм имал намерение да се обвързвам пак. Моля Vesnа и нейните псевдо приятели да прекратят тези истории. Обичам Zoricа най-много от всичко на света и не искам да пати за неща, с които няма връзка.
Vesna Zmijanac не пожела да коментира изказването на бившия си мъж:
– Не съм гледала предаването, в което Kemiš е участвал. Наистина нямам коментар.
Между другото, наскоро в същата емисия Zmijanac потвърди, че не ги е разделила Zorica. Причината била, че тя не умеела да „живее“, а освен това не са имали и деца.
Kemiš се е съгласил на предложението на директора на „Grand“ Sašа Popović, да бъде гост на тяхно предаване, заедно с бившата и настоящата си жени, когато Zorica излезе от риалитито „Farmа“.
© ex-yu музика