Месечен хороскоп за Май 2010 г.- РИБИ (21 ФЕВРУАРИ -19 МАРТ) – АСТРОЛОГИЯ – Статии

2
Добави коментар
mikael
mikael

Последният месец на пролетта ще ви зарадва и с позитивно настроение, и с приятни събития. Всичко ще бъде по-успешно, ако ваши те начинания бъдат добре обмислени, се риозни и изградени върху творческа ос нова.

Напълно вероятно е, в предверието на лятото да поискате да смените обстанов­ката. Авантюри и приключения – това е най-добрата програма за вас. Важното е да намерите подходящата компания, и каскадите от ярки впечатления са ви обезпечени.

Звездите препоръчват да се вслушвате в мнението на околните, не бързайте да давате отрицателен отговор на техните молби и предложения – възможно е те да виждат това, което вие не забелязвате.

Последната декада на месеца ще бъде за вас доста напрегната. И на първо мяс то в психологичен план: предстои да из пълните дадените обещания, което ще коства доста усилия и напрежение от ва ша страна.

Разположението на планетите през май препоръчва на Рибите да проявят актив ност в работата си. Ако сега започнете да се трудите по-енергично ще постигнете в дейността си отлични резултати. Разби ра се, важна роля тук ще играе и ваша та заинтересованост от тези резултати.

През този месец трябва също да прояви те и грижи по отношение на своето здра ве. Активният начин на живот и редов ните спортни занимания ще ви помогнат много в това отношение. През първата по ловина на май можете да очаквате сре щи с бивши съученици, предишни съседи или други хора, с които ви свързват прия телски отношения. Сега можете да узна ете нещо ново за тях. Втората половина на месеца ще ви донесе възможност за установяване на нови запознанства, а и създава прекрасни възможности за крат ки пътувания.

През първата и втората декада на май не трябва да слагате акцент на личните и финансовите въпроси, да правите големи покупки. Развлеченията също могат да се окажат не на място – вместо емоционал но разтоварване е възможна досада и разочарование. Проявете търпение в об щуването си със жените. Колеги или род­нини могат да проявят несправедливи от ваша гледна точка претенции, да ви оби­дят с невнимание или неуважение. За Ри бите, родени в самия края на зодиакал ния знак, ситуацията на личния фронт мо же да се изостри в средата на месеца -от 15 до 19 май. Личните или финансови те проблеми могат да станат причина за обиди и кавги. Но не е нужно да форсирате изясняването на отношенията, тъй като вместо да се успокоите има опасност да се разстроите още повече. В работата не се доверявайте на жени, тъй като мо гат да ви подведат, особено по финансо ви въпроси. През третата декада на месе ца обстановката във вашето обкръжение се подобрява, подобрява се и настроени ето ви. Все повече се зареждате с опти мизъм като се стабилизира и материално то ви положение. Нормализира се и лич ния ви живот. Много Риби възстановяват отношенията и са доволни от хармония та в дома си. Настъпва отлично време за развлечения, почивка, емоционално раз товарване.

В началото на май ще ви се наложи да проявите характер, често да отстоява те своите позиции в работата и в лично то общуване, а на 5 и 12 май трябва да се пазите от травми. Напрежението спа да след 13 май, когато ще вземете реди ца волеви решения. Втората половина на месеца ще бъде по-комфортна в де лови план и богата на положителни емо ции. Очакват ви изгодни командировки, нови придобивки, приятни срещи с прия тели. От 11 до 25 май е добър период за нови запознанства и почивка с приятели. В последната третина на месеца ще по лучите много ценна информация за лич ното развитие, не са изключени посеще ния на роднини и кратки пътувания. От 29 май ще ви бъде лесно да общувате с те зи, които са ви скъпи, а освен това може те да разкриете някои творчески таланти. Вашите дни са 11-12 май.

www.zodiite.net