Хамалски услуги Без почивен ден

1
161
Добави коментар
stafara92
stafara92

Хамалски услуги Без почивен ден

„Хамали-Бургас“ е фирма с основна дейност хамалски услуги и всички видове свързани с тях дейности на територията на град Бургас и областта. Имаме екип готов да реагира по всяко време и на всяка нужда на нашите клиенти. Разполагаме с различни видове превозни средства според вашите нужди и обема на багажа, който трябва да се транспортира. Транспортните средства са оборудвани с различни въжета и колани с цел да се съхранят пренасяните мебели и стоки невредими до тяхното разтоварване. Екипът ни се състои от подбрани хора от гр. Бургас с опит във всякакво битово и офис пренасяне, и е способен да се справи с всяка поставена задача. За да предвидим всеки детайл по преместването ние Ви осигуряваме и безплатен предварителен оглед в удобно за Вас време и час. По долу ще намерите по – подробно описани на услугите, които предлагаме:

Услуги по преместване на мебели, багаж, покъщнина и ел. уреди на най-ниски цени. – Хамали за преместване на мебели – Хамали за транспортиране на домашно имущество – Хамали за преместване на бяла техника – Хамали за пренасяне на жилища
– Хамали за изхвърляне на стари мебели Бургас
– Хамали за превоз на бяла техника, хладилници, перални, печки, бойлери и др.– Превозни услуги и транспорт на цели офиси и бизнес сгради след предварителен безплатен оглед– Извозване на мебели до сметище– Транспортни услуги с микробус – Транспoртни услуги с микробуси до 3.5 тона
– Почистване на мази и апартаменти
– Изхвърляне на стари мебели
– Изхвърляне на бяла техника

Когато се местите в ново жилище, може да бъде не толкова приятно и свързано с редица проблеми. Ето защо ние от фирма „Хамали Бургас“ Ви предлагаме набор от професионални хамалски услуги по преместване с които да улесним максимално този процес за вас.

За гарантирано удобство сме изброили някои стъпки при вашето преместване:

1. Свържете се с нас няколко дни преди самото пренасяне / преместване

След провеждане на разговор с нашият екип се уточнява, дали искате да се заемем с опаковането и фолирането на вашите мебели или само с тяхното пренасяне. Правим предварителен безплатен оглед в удобен за вас ден и час.

2. Предварителено заявен безплатен за вас оглед

При провеждане на срещата се уточняват и уговарят подробностите при преместването на вашите мебели, багаж, ел.уреди и др. Разглеждат се различните особености при преместването като: – асансьор, вида на стълбите, място за паркиране пред входа, мерки на вратите и др.

3. Опаковане на вашите вещи, мебели, ел уреди и др.

Чупливите предмети се опаковат отделно с повишено внимание с цел безопасното им транспортиране. За да знаем кое къде се намира се поставят етикети на кашоните и чувалите при желание на клиента. Разглобените мебели се пакетират на части за по-лесното им сглобяване.

4. Пренос и товарене

За да преценим каква кола е необходима правим огледа и ако имате претенции по какъв ред ще се товарят вашите вещи спазване изискванията Ви. Целта е да пренесем всички ваши мебели и вещи невредими до новото жилище!

5. Демонтаж и монтаж на мебели

Може да се възползвате и от нашите услуги по демонтаж и монтаж на мебелите за ваше улеснение, ако те са тежки и неудобни за носене по стълбите и ако те не се побират в асансьора. Това става само и единствено по желание на клиента