Дневен хороскоп за 17 май 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
145
Добави коментар

6 лунен ден, Луна в Рак, Лъв

До 14 ч. бг време Луната е в Рак, в последните градуси на този зодиакален знак, така че нашите емоционални преживявания ще продължат да ескалират, да бележат своеобразен пик.

Ще бъдем крайни при евентуални предизвикателства, ако идентифицираме процеси, които ни застрашават, но нашите реакции ще кореспондират и с рационални оценки, така че като резултат да спечелим нещо, да се облагодетелстваме или да защитим интересите си.

Интуицията е много силна, инстинктите също и отключват значима воля. Днес едва ли ще правим компромиси, смелостта е значима и се подклажда от вътрешни усещания, които ни подтикват да действаме, за да постигнем своето и действително мнозина ще направят пробив в избрано направление.

Колкото са по-високи амбициите, толкова по-големи ще са предизвикателствата, но и преобразуванията, шансовете.

Така, днес можем да предизвикаме трансформации, в повечето случаи позитивни и отчитащи се като възможност да спечелим нещо, понякога за сметка на друго, което плащаме или жертваме, буквално или в преносен смисъл или пък характер, по заслуги, чрез демонстрация на качества и т.н.

В глобален аспект- можем да очакваме важни решения или преобразуващи от страна на власт-имащи или управляващи структури.

След 14 часа Луната ще премине в Лъв, но няма лесно да успокои страстите, напротив, дори ще изразяваме по-ярко, шумно и цветно онова, което мислим, чувстваме, желаем и т.н.

Нека случващото се да е повод да „наместим пластовете под краката си“ и да се справим с предизвикателство, да излезем победители, а не обратното.

Овен, Лъв, Стрелец– денят е много емоционален, през първата част на деня могат да ескалират знакови събития, подобни новини, които засягат кариерното ви развитие, репутация или доходи. Ще имате шанс да ги защитите, да спечелите нещо значимо за вас, това ще се случва като действате волево, не губите крайна цел от поглед, понякога- правите компромис или трябва да се откажете от едно, за да придобиете друго и по- значимо. Денят е показателен за евентуални преобразувания, които ще засегнат различни нива- в личен и професионален аспект, интуицията също ще е верен ориентир…

Телец, Дева, Козирог– информационният поток е много усилен, продължавате да водите разяснителни разговори, в които можете да узнаете тайни, там, където те съществуват, не са изключени спорове и нека те имат конструктивно, а не разрушително въздействие. При всички случаи комуникацията днес може да преобрази някой ваши връзки, част от тях ще се оздравят като се изчистят недоразумения, но други- ще се преобразуват или скъсат под натиск, ако са безперспективни. Не е изключена и своеобразна борба за власт, всъщност, денят е чудесен да си направите равносметки, на кого и в каква степен можете да разчитате, кого трябва да отстраните от пътя си или как да промените подхода си, за да излезете победители.

Близнаци, Водолей, Везни– денят може да е напрегнат леко, защото ви се налага да отхвърляте ангажименти, които са извън традиционното, допълнителни, натрупани във времето и т.н. Ако има нещо, което препятства професионалната ви реализация, днес ще можете да го идентифицирате, но също- подходящо е сега да действате така, че да се справите с евентуални предизвикателства, които засягат и материалното ви състояние или да ги превъртите във ваша полза. Ако това не е ваша тема, тогава е подходящо да се изчистите от всичко, което само ви натоварва, но не ви носи полза, в някой случаи- действа ви по-скоро дестабилизиращо, токсично и т.н. Също- да се погрижите и за физическото си здраве, да действате по-решително, да делегирате отговорности или пък да направите рязък завой. Помислете, ще имате доста подсказки- с какво да продължите напред, какво да оставите зад гърба си и т.н.

Риби, Рак, Скорпион– днес може да водите доста интересни, полезни, разяснителни разговори, а в някой случаи и напрегнати. При всички случаи- вие ще влияете силно на тенденциите и събитията, особено през първата част от деня, така че вие ще сте проводник на преобразувания, които основно ще засегнат важни за вас връзки, партньорски отношения. Комуникацията ще е източник на силни емоции, знание, възможности, проводник на промени…Но ако с някой трябва да скъсате контакт, договор или се изискват по-сериозни реформи- това ще бъде особено видно днес, днес е и подходящо да канализирате тази мощна енергия в оптимално подходяща за вас посока като разчитате на интуицията си, ораторски способности и т.н.