Момерт 1811 овлажнител с йонизатор ‹ Овлажнители и йонизатори на въздуха ‹ е-Магазин – Педиатрична аптека Ерудита

2
Добави коментар

 

 

ОЩЕ СНИМКИ НА ОВЛАЖНИТЕЛЯ ВИЖТЕ ТУК>>>

 

Момерт 1811 овлажнител за въздух с йонизатор/ Momert Air Humidifier with Ionizator

При сухо време, особено през зимата, поради ниските температури влажността на въздуха пада съществено. Кожата и лигавиците изсъхват и се напукват и това става причина за чести настинки, сухота и болки в гърлото, суха носна лигавица и твърди носни секрети. Сухата лигавица в дихателните пътища се напуква и губи защитните си механизми – вирусите лесно навлизат през пуктанитите, не се секретират антитела, защото мукусът е втвърден, ресничките не могат да се движат и да очистват попадналите прашинки, сажди и микроорганизми. Създава се възможност за развитие на патогенна микрофлора с опасност за здравето на човека и особено на децата.

Затова днес в затворени пространства се използват овлажнители на въздуха. Овлажнителите са два вида – изпарители на водна пара и ултразвукови овлажнители със студен аерозол (мъгла).

Овлажнителят за въздух с йонизатор Момерт 1811 е ултразвуков овлажнител със студен аерозол. Посредством ултразвуков елемент (без загряване) водата се превръща в облак микрокапчици, които после специално вграден вентилатор издухва навън в помещението през струйника.

 

Характеристики

модерен ергономичен дизайн7-цветна нощна светлина,  създаваща уют и топлина при употреба на тъмновграден йонизаторспециално филтърно отделение за намаляване на образуването на котлен камъктаймер с 3 режима на работа – 2 часа, 4 часа и 8 часа, след което апаратът автоматично се изключваавтоматично изключване, придружено със светлинна индикация, когато водата в уреда привършивъзможност за завъртане на 360˚ на струйника за парата3-степенен регулатор за скоростта на изпарениелесен за употреба контролен панел със светлинна индикация

Важно!

Поради метода на получаване на аерозола (ултразвуково разпрашаване на вода при стайна температура) ултразвуковите йонизатори за безопасни за вашето дете – не съществува риск от изгаряне с гореща пара!

Окомплектовка

Овлажнител за въздуха, четка за почистване, инструкция за употреба.

Гаранция: Една (1) година.

Технически данни

Захранване: 230V, 50 Hz Капацитет на изпарение: 300 ml/h Обем на контейнера за вода: 6,0 l Номинална мощност:  45 W Размери: 320 х 183 х 399 mm Тегло: 3 kg Максимална обслужвана площ на помещението: приблизително 50 m2

–––––––––––––––

Запитване за актуална цена:

Напишете запитването си за актуалната цена в раздел КОНТАКТИ на сайта.

Приемаме плащане в брой, с дебитна карта на системата БОРИКА и с кредитни карти VISA или Mastercard.

Доставка в град София:

Доставката на овлажнител за въздух в София е безплатна и се осъществява вечер след 20,30 часа. 

Условия за доставка по куриер:

Напишете съобщение в раздел КОНТАКТИ на сайта със следната информация:

1. Име/ модел на овлажнителя;

2. Три имена на получателя;

3. Точен адрес за доставка;

4. Телефон за потвърждение на пратката.

–––––––––––-

За да разгледате всички ОВЛАЖНИТЕЛИ И ЙОНИЗАТОРИ и консумативи за тях, натиснете ТУК >>>

Педиатрична аптека Ерудита