Хамали и Хамалски услуги » Преместване и съхранение на багаж, кашони и опаковки, хамали професионалисти

2
Добави коментар
stdio
stdio

Професионални хамалски услуги, преместване от хамали специалисти, съхранение на багаж, кашони и опаковки от висококачествени материали
Информация за нас
ХАМАЛИ.US е нова на българския пазар за хамали и хамалски услуги, трупали сме опит и познания повече от десет години и предлагаме хамалски и транспортни услуги, но по качествено нов и различен начин.

Основният гръбнак от ХАМАЛИ.US e изграден от хамали ръботещи в USA всяко лято по програмата WORK AND TRAVEL и с опита които сме натрупали от най добрите Мувърси в Света имеме самочуствието за да сме една от водещите фирми за хамалски услуги на Българския пазар.

ХАМАЛИ.US предлага на своите клиенти най- добрия избор който биха могли да направят, когато са изправени пред задачата да преместят дома или офиса си или пък да се пренесат тежки предмети, машини, технологично оборудване.

ХАМАЛИ.US предлага професионлно преместване на каси, пиана , апаратура, складове, домове ,товаро – разтоварна дейност, почисване мазета и тавани, демонтаж и монтаж на мебели, осигуряваме опаковъчни материали, поемаме пълна отговорност за имуществото на клиентите си.

Ние от ХАМАЛИ.US предлагаме качествени хамалски и транспортни услуги на невисоки, разумни цени, свързани със сложността ,обема и качеството на работатат Цените се определят на базата на реален оглед на обекта и почиват на основата на взаимната договореност с клента, като в определени ситуации имаме отстъпки и намаления в цените.

Стилът на нашата работа няма аналог, ние сме ХАМАЛИТЕ, от които се нуждаете.

ВИНАГИ, КОГАТО СЕ НАЛАГА ДА НАПРАВИТЕ ПРЕМЕСТВАНЕ , СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ НАС – НИЕ СМЕ ВАШИЯ СИГУРЕН И НАДЕЖДЕН ПАРТНЬОР!

Партньори: хамали | ремонти | почистване на офис | хамалски услуги