Лика-прилика: Никол Кидман и Деси Банова

1
Добави коментар
kap
kap

Съвсем скорошно откритие на екипа ни се оказа удивителната прилика между две известни дами – едната в Холивуд, другата пред екрана на Нова телевизия. Никол Кидман, бивша дългогодишна съпруга на Том Круз и Деси Банова, която наскоро стана майка, са точно като две капки вода, еднакви като излъчване, харизма и външни белези. И за това имаме следните аргументи:

Кожата и на двете – млечно бяла, фигурата – слаба и висока, косата – руса и къдрава. И Деси, и Никол Кидман имат почти еднакви черти на лицето – фин нос, тънки устни, в случая на Кидман лошо подправени със силикон, изящни вежди, но австралийската актриса има по-изпъкнало и по-високо и амбициозно чело от българското си съответствие.

При солиден преглед на снимковия материал установихме, че и двете позират еднакво добре пред камера и обектив – нежно и естествено, без нахалство, с лек наклон на главата, който издава известна доза срамежливост.

Гримът и при двете е умерен, съобразен с хубавата бяла кожа, препоръчваме обаче на Деси Банова да използва трика с червилото на Никол Кидман – то е леко кафеникаво, но повече към телесно с леки перлени отблясъци, което определено измамва окото за хубави плътни устни. Не се препоръчва мат или коралово и други ярки нюанси, въпреки че хубавата синоптичка от Нова телевизия не веднъж е посягала към тези цветове.

Що се отнася до гардероба, между нашата и световната звезда пак се намират известни прилики. Никол Кидман не обича да показва сексапил чрез дрехите, не виждаме и подобни слабости при Деси. Разбира се, предвид холивудския блясък на невероятната актриса, на червения килим тя винаги е разкошна в красиви елегантни и много женствени рокли.

Нашата синоптичка пък на светски събития е доста по-скромна, обикновено роклите са в тъмни цветове или ярко червено, но можем да препоръчаме да залага в такива случаи повече на кремавите нюанси на сиво, бяло, розово, зелено.

Приликата е невероятна, мислим, имаме си истински двойник на Никол Кидман в лицето на Деси Банова.