ЕМБРИОН

22
Добави коментар
bgkabb
bgkabb

Историята на човечеството се дели на 3 основни етапа и развитието на ембриона също се формира за 3 тримесечия.

През цялата си история ние сме се разраствали, правили сме завоевания, градили сме, разрушавали сме и отново сме изграждали. Така сме плъзнали по цялото земно кълбо и сме окупирали цялата планета. Зародишът навлиза в такова състояние през 38-та седмица от развитието си.

За детето майчината утроба е най-комфортното място, но тя е само един преходен етап, тъй като целта е раждането и остането в корема на майката е невъзможно. Организмът на майката произвежда огромно количество адреналин по време на раждането , за да помогне на бебето да преодолее по-лесно този много болезнен за него етап. По същия начин ние сме се развили до своя пиков стадий и не можем да продължим съществуването си според принципите, които сме изградили през периода на нашето развитие.

Ние не знаем какво да правим по-нататък, но това не означава че няма глобален план за нашето развитие. Природата има своя собствена програма и ни въздейства чрез кризите, природните катаклизми, епидемиите и войните, принуждавайки ни в края на краищата да се родим. След раждането си детето продължава своето развитие, разкривайки един съвсем друг свят извън майчината утроба. По същия начин и ние в края на краищата сме длъжни да постигнем своя замисъл.

За да разберете как можем да направим това, продължете да четете по-нататък в страниците на този сайт.