Манифест на „Ислямска държава“: Третата световна война започва от Индия

1
Добави коментар
arbalet
arbalet

В ход е подготовка за нападение над Ню Делхи, което ще изостри конфронтацията със САЩ

Манифест на „Ислямска държава” от 32 страници разкрива ужасяващ проект и бъдещи бойни планове, включително и започване на Трета световна война, пише „Дейли стар”. Изданието се е сдобило с материала от американското разузнаване, което пък го е получило от пакистанец.

От документа се вижда, че е в ход подготовка за нападение над Индия, което ще изостри до краен предел конфронтацията със САЩ и вероятно ще доведе до избухването на световен военен конфликт.

До този момент обаче ислямистите предвиждат обединението на „Ислямска държава”, Ал-Кайда и движението на афганистанските талибани, за да бъде създадена единна „Армия на терора” и да бъде основан Всемирен халифат.

Подобни твърдения никога досега не са се появявали на бял свят, пишат в „Дейли стар”. В документа са изложени и планове за нападения срещу американски войници в Афганистан в близко време, а в по-далечна перспектива-атака на правителствени обекти в Пакистан. Манифестът е истински, заключават анализирали го експерти по тероризъм в САЩ. 

Източник: http://www.faktor.bg