От какво се страхуват мъжете?

1
Добави коментар
TRYWITHINA
TRYWITHINA

Както жените, така и мъжете имат своите страхове в ЛЮБОВНИТЕ взаимоотношенията.

Мъжете се страхуват от СИЛНИ ЖЕНИ. Това са думи, които всички сме чували. Според мен тази теория не е вярна. Истински, силните мъже избират силни половинки. Те търсят жени, които достойно да бъдат, както техен съмишленик, така и техен противник. По този начин един силен мъж се чувства още по-уверен в себе си. Няма нужда да се стреми да изгражда или побутва някого, за да върви наравно с него. Силните мъже не се страхуват от силни жени. Тези мъже обичат да са център на внимание, както и да изтъкват равностойния си противник във връзката винаги, когато е възможно.

МЪЖЕТЕ СЕ СТРАХУВАТ ОТ ОБВЪРЗВАНЕ. Не разбира се всички. Според мен мъжът би бил най-щастлив, ако има как да поддържа сериозна връзка с жена, да контролира взаимоотношенията им, но да бъде свободен.

СТРАХ, ЧЕ ЩЕ СГРЕШИ. Много мъже страдат тайно в себе си, когато трябва да изберат жената, с която да се обвържат. Дали е тя, дали не е грешната, дали няма да дойде по-добра? Хем им се иска да бъдат с настоящата, но и да имат вариант да не изгубят евентуалната, бъдеща.

Някои мъже СТРАДАТ ОТ ОТГОВОРНОСТ. Когато усетят, че трябва да поемат отговорности за връзката, бягат много бързо.

Мъжете се плашат от откровените думи на жените. Жената е устроена да бъде романтична. Когато тя обича си представя, че думите, които иска да повтаря постоянно, биха могли да бъдат изречени с лекота и от страна на мъжа. Не е така. Когато двама души все още опипват почвата за евентуална сериозна връзка и всеки показва по свое му симпатия и емоция към другия, идва моментът, когато жената има нужда да сподели чувствата си. Тогава мъжът рязко сменя посоката. Губи интерес и леко и тактично бяга като дявол от тамян. Но веднъж избягал след това за връщане е късно.

Мъжете се страхуват и от:

сключване на брак

бременност и семейни задължения

среща и контакт с родителите на другия

страх от еднообразие

страх от загуба на лично пространство и приятели

Жените също имаме своите страхове. Разбира се всеки човек е различен и има индивидуално отношение към връзките. Някои мъже са безстрашни, когато имат чувства, други са страхливци.

Жените предпочитат да споделят чувствата си с риск да загубят половинката.

Мъжете предпочитат да опипат почвата, преди да изпаднат в откровения.

Според мен има една основна истина, която някои отричат, други подкрепят.

Когато има любов няма страхове! Има споделени чувства!

ЗАЩОТО В ЛЮБОВТА ВСИЧКИ СМЕ РАВНИ!