Shock News: Анджелика се снимала в порното „Палави мръсници“ 3

22
Добави коментар

Участничката в новия сезон на “Биг брадър фемили” Анджелика Петрова се е снимала в порнофилми с предизвикателните заглавия “Палави мръсници” 3 и “Оближи ме отдолу”, които се въртят по платени канали в Англия и Щатите, пише “ШОУ” в новия си брой.

Във въпросните филмчета красавицата от беларуски произход се отдава на разкрепостени ласки с други дами срещу солидно заплащане. Анджелика е наемана от една определена компания за производство на порнофилми, чието седалище е в Лондон, като само за един снимачен ден тя изкарвала по 11 000 евро и заради това нейният съпруг Радослав няма нужда да работи.

Палавницата е с характер и с чувство за достойнство – тя отказала ангажимент за 2,3 милиона долара, когато й предложили да участва в риалити, в което трябвало да прави секс с непознат мъж, да забременее от него и да роди бебето. Анжелика заявила, че не е морално да се печелят пари по този начин.

Бившата стриптийзьорка светна гаджето си Радо за преимуществата на оргията. Искала да го прави с трима едновременно. Истината е, че вече има доста дълга лента с подобни сцени, в които тя е главната героиня. Към момента и мъжлето й искал тройка, но само с женски създания, че да не би някой да го изненада по погрешка. За задоволяване на ищаха си те най-редовно си канели някоя сексбомба и се скъсвали от секс

“Подтикнах Радо да правим тройки с други женички и на него много му харесва.Единственото условие, което съм поставила, е да не се целува с тях. Главата му е само моя. Целувки, милувки само с мен”, обяснявала се Анджелика. Интересното е, че развратницата се грижи за абсолютно всичко – от леглото до бюджета на семейството. Мъжлето й бил таксиметров шофьор, но тя му казала да се откаже от работата си, тъй като взимал 500 лв. месечно, което на фона на нейните 11 000 изглеждали нищожни, ето защо предпочитала да си е вкъщи и когато и потрябва, да е на разположение. Но освен това тя го дундуркала и заради друго нещо – искала да получи българско гражданство, тъй като била неколкократно задържана от властите за проституция, съобщи HotNews.bg.