И с т и н а т а _ Д н е с: Неприятната ИСТИНА за ПРЕЗЕРВАТИВИТЕ

110
Добави коментар
Y2K
Y2K

Провала на презервативите, презерватив, СПИН, противозачатъчни

Неприятната истина за“ПРЕЗЕРВАТИВИТЕ“

Митът за защитните свойства на презерватива се явява една от основните причини за разпространението на Венерическите болести. Затова и статистиките показват един шокиращ факт; с нарастване на употребата на презервативи, рязко се увеличават и болестите и нежеланата бременност.

извънбрачните раждания при сексуално активните младежи се увеличават с 29%, въпреки 33% увеличение в употребата на презервативи по време на секс Защо ли? Има много причини поради които изделията от латекст са ненадеждни. Това видео се концентрира върху само на една от тях. Самата му проницаемост, производствените дефекти, остаряване, изплъзване, неправилно съхранение и т.н.

Миф об эффективности презервативов – митът за презервативите

Основната причина за ненадеждността му е съществуването на малки отверстия, микро-пори, чиито размер е по-голям от този на вируса.

ХИВ вируса е само 0.1 от микрона докато порите в структурата на презерватива са от порядъка на 5 микрона. Това е 50 пъти повече от размера на ХИВ вируса. Размерът на сперматозоида е 3 микрона. Вирусът на херпеса също спокойно може да проникне през порите на презерватива.

„Много хора въобще не са информирани, че някои от венерическите болести се предават безпрепятствано през презерватива. Някои от тях са не лечими.“ По данни на Американски учени, рискът от заразяване със СПИН при използване на презерватив е 31 процента. Поради това Министерството на медицинската промишленост на САЩ изисква от производителите да поставят задължително предупреждение за тяхната неефективност. Предупреждението на опаковките гласи, „Внимание презервативите не ви предпазват от СПИН.“

В този смисъл, организациите и хората, които разпространяват в обществото лъжата за защитните действия на презервативите безотговорно подлъгват хората и предизвикват сериозна опастност. Прочетете реалните статистически изследвания и сами се уверете.

Свободния секс само ни отдалечава от идеала на любовта и щастието. Изследванията показват, че извънбрачните раждания при сексуално активните младежи не са намалявали от 1988 до 1995, а се увеличават с 29%, въпреки 33% увеличение в употребата на презервативи по време на секс. Такава е шокиращата реалност на фактите. Прочети…

Провалът на Сексуалната революция Най-опасната секта днес: Хуманизмът Войната срещу ИНТИМНОСТТА Забраняват гей-ласките, гейове, хомосексуалисти, обратни, секс, сексу Забраняват гей-ласките, гейове, хомосексуалисти, обратни, секс, сексу