Moon magazine » Blog Archive » Абсолютната женственост на Моника Белучи

20
Добави коментар
viliyana89
viliyana89

Абсолютната женственост на Моника Белучи

July 7th, 2008 Вилияна Филипова Posted in Представяме Ви | No Comments »

Преди жените са имали социална нужда от мъжете – да се грижат за тях, да ги защитават. Но заради икономическата независимост вече нямаме потребност от тях, за да съществуваме.“
Коя е тя? Шокираща, сексапилна, пленителна, скандална, провокативна. Безброй много са епитетите, с които може да назовем красавицата. И отново ще имаме чувството, че нещо сме пропуснали.
Така, че да се спрем с определението „Жена“ в пълния смисъл на думата. И ако още се чудите какви са характеристиките на истинската жена, четете внимателно.
Кога, къде … се ражда, живее, развива?
Моника Белучи е родена в градчето Чита ди Кастело край Перуджа на 30. 09. 1964 г. Следва право в Рим и за да се издържа започва работа в модна агенция. Става един от най-известните италиански модели.
Как … става известна? Режисьорът Дино Роси я открива за киното. Франсис Форд Копола я кани за роля в „Дракула“, където си партнира с Киану Рийвс. С Киану играе и в „Матрицата:Революции“.
Какво … друго знаем за нея?
Учила е право, но сладостта на модния бранш я изкушава да се възползва от хубостта си и зарязва стремежите си към професията на адвокат.
Известни филми, в които се е снимала: „Необратимо“, „Страстите Христови“, „Стреляй смело“, „Второ дишане“, „Астериск и обелиск:Мисия „Клеопатра“ , „Малена“, „Колко ме обичаш?“ и др.
Актрисата се е събличала пред камерите в много филмови продукции и споделя, че не намира голотата за нещо обидно. С удоволствие демонстрира извивките си, защото това е нещо, с което се гордее.
Омъжена е за френския актьор Венсан Кансел, с когото имат 3-годишна дъщеря. За връзката им споделя, че в началото двамата не са се понасяли и все още и е трудно да повярва как бракът им е оцелял.
Красавицата има високо самочувствие за себе си. Тя обича и оценява хубостта си без да си придава допълнителна важност. За нея най-сексапилните маниери са пушенето, погледът, походката на високи токове и да носиш косата си на пристегнат кок.
С кого … е имала отношения?
От 1988 до 1995 г. Моника е имала романтични взаимоотношения с италианския актьор Никола Фарън.
През 1999г. хубавицата се жени за настоящият си съпруг Венсан Кансел.
Тя … за себе си
„Обичам женствеността, не се чувствам виновна, че съм хубава“
„Изживявала съм страстната любов такава, която те кара да се докоснеш до пагубните черни дупки, които всички носим в себе си. Крайно завладяващо е, позволява ти да се опознаеш.“
„Преди жените са имали социална нужда от мъжете – да се грижат за тях, да ги защитават. Но заради икономическата независимост вече нямаме потребност от тях, за да съществуваме.“
А според нас?
Както вече конкретизирахме, Моника Белучи е „жена – Та“. Тя е секс-символ, майка, съпруга и блестяща актриса. И за да сме още по-конкретни, Моника Белучи е превъплъщение на „Истинската жена“ – красива, но и фатална, нежна, но силна, уязвима, но горда и най-важното земна.

Tags: bellucci, beluci, monica, monika, белучи, еротика, женственост, жествана, красива, красота, моника, порно, секс, секси

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.

You can leave a response, or trackback from your own site.