Petko Dimoff: Българите – черния дроб на планетата!

60
Добави коментар
petkodimoff
petkodimoff

„Българите са черния дроб на планетата, затова нашия народ не може да изчезне!“ казвал учителя Петър Дънов.
Бог е отредил на Българския народ една много специфична роля, поради тази причина тук страданията и противоречията са най-големи. В България и доброто, и злото са в промишлени количества, затова оцеляването ни е трудно. Няма друг народ, който да е минал през толкова страдания! Разногласията ни са пословични и за да ни обедини, Бог ни прекарва през огън и жупел. Доказателство за това е този клип, който публикувах точно преди една година на същия празник – краят на клипа е много важен.

„Ако си българин, ще се свиваш в черупката си – твърдял Дънов. – Но ако в духовния свят имало нужда от стълб, хващали българин, защото е твърд. Затова се и прераждаме тук – за да се научим на упоритост.“

До скоро се чудех как да възприема този човек, но не случайно той е бил толкова популярен в България – точно както богомилите, преди това. Пак според него, заради тяхното прогонване народа ни е бил наказан с 5 века Турско робство.

Мисията на българите е да разпространят идеята за единство между всички същества. В материалното не ни върви, затова у нас трябва да се развие вярата, да бъдем носители на древна култура и нови духовни идеи, които ще обхванат целия свят.

Според Дънов „българският е най-точният език, на който могат да се предадат окултните закони и словото на Бога, защото българският народ е най-древният на земята“ за това у нас има толкова много гадатели, екстрасенси и ясновидци.

В българите тече три вида кръв и имат три основни черти. Най-първо по нашите земи са живели старите траки, които са се наричали благати хора или благари. Те са правили добрини. От тях българинът е приел наклонността към мистичното и духовното.
После са дошли славяните от тях българите са приели духа на жертвата и самоотричането.
Най-после са дошли Аспаруховите българи от които сме наследили храбростта и силната воля.

Както се вика – кофти е да си Българин, но вече е късно! Така, че не се предавайте, а се борете с простотията около Вас.

p.s. Тази статия е поздрав на всички будни българи по случай деня на Будителя. Между другото има твърдение, че деня на Будителя произхожда от Буда. Твърди се също, че както той така и Ведите са с прабългарски корен. От там произлиза нашата азбука – Аз, Буки, Веди, Глаголи и т.н.
Източник: http://postvai.com