Колекция на Манго за сезон есен-зима 2010/2011

15
Добави коментар
borkiss
borkiss

Колекция на Манго за сезон есен-зима 2010/2011

Представяме ви част от колекцията за сезон есен-зима 2010/2011 на испанската модна марка Манго. Стараейки се винаги да поддържа баланс между най-новите тенденции и класическия вид на моделите, марката успява да бъде винаги на върха, нареждайки се сред най-любимите модни марки на по-младите дами.

Тази колекция е вдъхновена от 70-те години с цветна палитра от карамел, тъмнокафяво и червено. За този сезон, от Манго ни представят модели, повлияни от бохемския шик, едноцветни, строги костюми и стилни ърбън акценти.

Колекцията включва класически модели, спортни костюми от туийд, рипсено кадифе и кожа, допълнени с прозрачна коприна и златисти акценти.

Аксесоарите играят важда роля, правейки всеки ансамбъл още по-атрактивен – от оргомни шалове до класически федора шапки, тънки колани, които подчертават талията по изключително женствен начин, съчетани с големи, кожени чанти, тип „пощальон”.

Колекцията вече е на разположение на сайта на марката mango.com за всички, които искат да внесат малко класика и шик в ежедневието си.

Снимки: www.mango.com