Интериорен проект на апартамент с площ 69.60 кв.м, дневна – Списание ЖИЛИЩА

1
Добави коментар
correct
correct

статии – интериор – интериорни проекти

 

Интериорен проект на апартамент с площ 69.60 кв.м

INDESIGN представя:

В основата на създаването на този интериорен проект е заложено желанието на собствениците за цялостно реновиране на апартамента, който се намира в стара тухлена кооперация в гр. София.

Характерно за сградите, старо строителство, е по-голямата височина на помещенията – 3.20 м, което въпреки ограниченото пространство – площта на жилището е около 70 кв.м, създава усещане за светлина и простор в помещенията

Собствениците са младо семейство, което очаква своето първо дете и поставя като изискване пред интериорните дизайнери да създадат нова и съвременна модерна визия на жилището, като съобразят наличието и на свободно за детски игри пространство.

Предназначението на този апартамент е на второ, градско жилище, тъй като за основно ще използват крайградската си къща. Проектът включва интериорно проектиране на всички съществуващи помещения – днeвна, кухня, спалня, антре и баня.

Обединяваща концептуална линия в интериора на жилището е присъствието на нежно лилав цвят като акцент в цветовото решение и като детайл в обзавеждането.

Дневна

В добрите стари строителни практики в жилищата дневната е обособена като отделно помещение. И тук, в този апартамент, тази стая e доста голяма. Това дава възможност за поставянето на обемиста, но много комфортна бяла мека мебел, която е център на уютна зона за почивка и забавления.

Мебелите са с изчистена елегантна визия, впечатляващо е решението за осветление на окачения таван, част от който, както и стената зад меката мебел са оцветени във водещия лилав цвят. Предвидено е и достатъчно свободно пространство за детски кът за игра.

Кухня
– Баня
– Спалня

 

 

За контакти:
Студио INDESIGN
гр. Варна
ул. “Д-р Пискюлиев” 78, ет.4, офис 11
Моб: 0878 917 86
www.indesign-bg.com
[email protected] 

статии – интериор – интериорни проекти