Игри с коли :: Играйте онлайн игри с коли – БЕЗПЛАТНО

2
Добави коментар
akraichev
akraichev

Играйте онлайн игри с коли – БЕЗПЛАТНО!

В Интернет има хиляди сайтове, в които можете да играете напълно безплатно и свободно игри с коли. Някой хора предпочитат да купуват игрите, защото платените са с по-добро качество и в някой отношения по-добър геймплей, но по-голямата част от потребителите предпочитат да играят безплатно онлайн.

Въпреки, че игрите с коли, които ще играете онлайн нямат съшата качествена графика и не създават почти никакво усещане за реалност, те все пак могат да бъдат изключително забавни и да ви убият няколко часа. Не винаги графиката и усещането за реалност са факторите, които са от първотепенно значение за това дали човек ще се забавлява или не. Игрите онлайн са най-подходящи за убиване на времето, защото са достъпни буквално от всякъде (стига да имате връзка с интернет) и повечето от тях са създадени точно с тази цел – да се забавлявате в свободното си време или докато почивате.

Някой сайтове ще ви предложат възможността да играете оналйн състезания с коли абсолютно безплатно, докато други ще се опитат да ви предложат да закупите нещо или пък да се възползвате от някаква услуга, да си направите абонамент за сайта и т.н. Това в крайна сметка не е толкова лошо, защото вие все пак искате само да се позабавлявате и не сте длъжни да правите нищо друго. Все пак по-голямата част от уеб сайтовете няма да ви карат да закупувате нищо от тях за да играете безплатно. В други пък, дори ще ви предложат да играете игри с по-добро качество и смисъл, но обикновено тези игри са с тестов период на ползване, или пък са лимитирани само от няколко нива или превозни средства, след което ще се наложи да се сдобиете с пълната версия на играта. В доста уеб сайтове се предлагат и пълните версии на по-изпипани игри, но за да ги играете трябва да имате инсталиран тулбар (toolbar) или плъгин (plug-in), който да позволи на играта да се стартира. Ако желеате да направите това, просто трябва да последвате линка, който се генерира за вас безплатно то сайта.

Ако не държите на високото качество, а просто искате да погираете онлайн игри с коли безплатно, то няма да имате никакви проблеми да намерите много сайтове, които предлагат точно това. Просто влезте в любимата си търсачка и напишете „игри с коли” и мигновенно ще ви бъдат предложени хиляди резултати, от които да избирате и да намерите това, което искате. Някой от любимите ми игри с коли онлайн са „Краля на Дрифта” и „Бързо паркиране”. В първата игра, както предполагате, става въпорс за дрифтване, като има няколко различни типа игра, които ви позволяват да дрифтвате сам или пък срещу виртуални опоненти. Втората игра е по-бавна но е супер занимателна и зарибяваща. В общо линии трябва да паркирате поверената ви кола на определено място, но по пътя има най-различни препяствия, които ще ви затруднят (повярвайте ми, доста ще ви затруднят). Винаги, когато се чудя как да убия няколко минути влизам и се разтоварвам с тези или други игри онлайн. Има още хиляди подобни на тях, както и от други жанрове, които ще ви помогнат в борбата срещу скуката. Единственото, което остана да направите е да влезете в интернет и да си намерите своя любима игра!