Дневен хороскоп за 20 септември 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
148
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

4 лунен ден, Луна в Скорпион

Луната в Скорпион винаги прави деня по-емоционален, цветен, в крайности, в които се въвличаме като преживявания.

Причините за това са в склонността ни да вникваме повече в същността на нещата, да достигаме до особена дълбочина на вид истини, подобно на детективи, които се стремят да опознаят, изследват всички неясни, тайни процеси от живота.

Изострят се инстинктите за само-съхранение и за евентуални опасности, от които трябва да се предпазим, а това по един естествен начин ни прави по-тревожни.

Расте подозрителността, усилват се страстите, на повърхността изплуват скрити желания или чувства, които по различни поводи може да сме потискали до този момент. Така мнозина ще видят действителността около себе си от един друг ъгъл, може би това ще бъде интересно като опознавателен процес както за самите нас, така и за близкото ни обкръжение.

Скорпион понякога възбужда екстремални ситуации, за да ни принуди да развиваме допълнителни качества у себе си, за да предизвиква вид промени, без които няма развитие. Тестват се- бързината на реакциите, съобразителността, приспособимостта в обективно сложни ситуации.

Сега този процес може да включи и изненади, а ние ще демонстрираме до колко сме способни в трансформираща се среда да съхраним интересите си, да превъртим предизвикателства в полза и т.н.

Осветяват се всички сфери, които изискват реформа, за да избегнем вид дестабилизация. Ако внезапните обрати преобладават или не всичко протича според очакванията ни, значи действително се нуждаем от това да си „сверим часовника“ с действителността, за да сме по-подготвени или успешни в бъдеще.

Добрата новина е, че в значима степен съумяваме да надникнем отвъд видимото, да вникнем в дълбочина на случващото се…Оптимално подходящо време да се изгради по-дългосрочна стратегия на тази база и като се разчита на интуиция, прозорливост и т.н.

Овен, Лъв, Стрелец– все още във фокуса на вниманието ви са важни за вас взаимоотношения, които влияят на материалното ви състояние, сигурност, стабилност в един по-широк смисъл. Добрата новина е, че можете да надникнете отвъд видимото, да анализирате обстановката около вас в дълбочина, а това винаги е полезно, когато се вземат решения, прави се своеобразен избор, избира се посока на бъдещо развитие, а това в различна степен може да се налага за мнозина…Не са изключени изненади, които ще ви покажат на кого и в каква степен можете да разчитате. Тества се способността ви да проявявате гъвкавост, съобразителност, така че да задържите онова, което искате, на което държите…Ако някой внезапно напусне живота ви, значи- ви носи повече загуби…Все пак е полезно да се пазите от разходи или инвестиции, които ще са спонтанни, но не винаги целесъобразни. Пазете се или се разграничете от влияния, които пак така ви нанасят щети. Подходящо време да се разделите от токсични въздействия в един по-широк смисъл. Стигате до дъното на истини, а това винаги е полезно.

Телец, Дева, Козирог– денят е показателен за партньорските ви отношения, за важни за вас връзки. Звездите ви подтикват да погледнете на близкото си обкръжение от един друг ъгъл и да вникнете в дълбочина на случващото се. Можете да узнаете за скрити чувства, процеси, които ви влияят. Днес информационният поток е много усилен, възможни са доста емоционални разговори, които ще оставят траен отпечатък във вашето съзнание или на отсрещната страна. Ако между вас и околните преобладават топлите чувства, желание за взаимо-помощ, значи ще можете да преодолеете много ли всичко заедно. Ако ескалират неприятни изненади- те ще ви покажат какво дестабилизира отношенията ви, съответно, че трябва да се промени нещо, за да се получи различен и по-добър резултат. Ако преобладават недоразуменията или вид конфликт на интереси е прекалено силен, тогава ще скъсате връзки или рязко ще трансформирате линията си на поведение, подобен развой може да е необходим или пък неизбежен, когато всички останали варианти са изчерпани, а вие трябва да съхраните интересите си. При всички случаи можете да узнаете истини, от които да се възползвате и да си изградите бъдеща стратегия. Подходящо време да изчистите обкръжението си от неблагоприятни въздействия.

Близнаци, Водолей, Везни– денят е натоварен с множество ангажименти, някой от които внезапни, непланувани и според получена информация, предложения, проведени разговори, които променят предварителните намерения. Вероятно ще е най-добре да реагирате на момента, за да не пропускате шансове, но и да се предпазите от предизвикателства, за да сте адекватни на случващото се. От вас ще се изисква повишена адаптивност, за да съхраните нещо важно за вас. По различни поводи отново ви се налага да си правите изводи- кой ви носи щети, на кого можете да разчитате. Налага се да защитавате интересите си над средното ниво или да се разграничите от хора, обстоятелства, които предизвикват загуби в живота ви- чисто материални или пък морални. Повишени разходи са доста вероятни, нека да бъдат и целесъобразни…

Риби, Рак, Скорпион– вие определяте емоционалния фон за себе си и за обкръжението си и често в обективно изпитващи ситуации, когато могат да възникват вид обрати, интуитивни прозрения, разяснителни разговори, в които се ражда истината, но са съпътствани и от изненади. Добрата новина е, че вие в значима степен ще можете да направлявате събитията, а думите и инициативността ви, качествата ви ще бъдат забелязвани и ще имат по-широко отражение от обикновено. Днес ви се дава шанс да се представите в една по-различна светлина и да спечелите от това, да превъртите предизвикателствата в полза. Ако не всичко се развива точно така, както очаквате, приоритетно във важни за вас връзки, това ще ви покаже- какво трябва да промените, за да получите различен и по-добър резултат. Някой изненади ще ви посочат на кого и в каква степен можете да разчитате, също- кои са слабите звена в живота ви, на които се налага да въздействате с обновен подход…Скъсани връзки едва ли ще бъдат възстановени или нищо няма да е същото…