myPR.bg – прес съобщения и PR новини

4
Добави коментар
mypr
mypr

20 Септември 2010г.

Геймърите ще получават винаги най-новите драйвери с автоматично напомняне в платформата Steam

AMD обяви резултатите от своето сътрудничество с Valve за да предложи лесно и удобно обновяване на графичния драйвер ATI Catalyst™ чрез платформата Steam. Потребителите на Steam, водеща платформа за игри и цифрови развлечения, могат да открият наличието на нова версия на драйвера за своите ATI Radeon™ графични карти и да инсталират драйвера директно от това приложение. Последното проучване на Valve сред потребителите на тази платформа показва, че 87% от играещите DirectX® 11 игри използват ATI Radeon или ATI Mobility Radeon™ хардуер.

“Steam е едно ново развитие в РС и онлайн игрите и достъпността на ъпдейтите на ATI Catalyst директно от тази платформа допълнително улеснява потребителите на ATI Radeon продукти,” каза Бен Бар-Хаим, корпоративен вицепрезидент на поделението за софтуер на AMD. “Игрите с продукти на AMD еволюират и Valve споделя нашето мнение, че ‘Геймърите са на първо място’ – сега имаме възможността да работим заедно, за да осигурим най-добрите условия за игри на РС ентусиастите.”

„Ние от Valve сме изключително доволни от работата с AMD, за да предоставим автоматични ъпдейти на на водещите продукти на тази компания чрез Steam,“ каза Джейсън Холтман, директор развитие на бизнеса във Valve. „PC геймърите искат максималното от своя хардуер, и автоматичните обновявания ще помогнат на потребителите на Steam да играят с оптимална производителност.“

За AMD

Advanced Micro Devices (NYSE: AMD) е иновативна технологична компания посветена на сътрудничеството си с клиенти и технологични партньори за възпламеняването на следващото поколение изчислителни и графични решения за работата, в дома и в игрите. За допълнителна информация посетете http://www.AMD.com.