myPR.bg – прес съобщения и PR новини

3
Добави коментар
mypr
mypr

20 Септември 2010г.

Дългоочакваната премиера на PlayStation 3 Move за България вече е факт. От 20 септември 2010 г. всички фенове на култовата игрова конзола могат да се сдобият с новото технологично предложение на SONY благодарение на VIVACOM.

Устройството ще се предлага от оператора на равни месечни вноски от по 29.90 лв. при заявяване на някой от пакетите VIVACOM Net или при преподписване на текущ договор за услугата за период от две години. Офертата е валидна и за всички лоялни клиенти на телекома, които имат сключен договор за мобилни или фиксирани услуги от поне 6 месеца.

PlayStation 3 Move се състои от два самостоятелни компонента, които в унисон с конзолата се грижат са точното пресъздаване на всяко движение и действие на играчите – PlayStation Move Motion Controller и PlayStation Eye.

Освен посочените компоненти, в пакета на VIVACOM са включени още две цели игри – Ridge Racer 7 Pla и Uncharted: Drakes Fortune Pla, както и демо игри за MOVE, които са напълно безплатни за клиентите на оператора. Това са двете най-продавани предложения на SONY до този момент.

В момента VIVACOM е най-бързо развиващият се Интернет доставчик на българския пазар, чийто потребители надхвърлиха 300 000 души. Освен четирите пакета за бизнес и за домашен интернет, VIVACOM Net се предлага и като част от конвергентните услуги Хармония, VIVACOM Home и VIVACOM Trio.

VIVACOM Net се отличава с надежден и сигурен достъп до Интернет, има постоянна скорост на връзката дори и в пикови часове, еднаква скорост както за български, така и за международни сайтове, лесна инсталация и 24-часова поддръжка на безплатния телефон 123.

За VIVACOM

VIVACOM e търговската марка на БТК АД, водещият телекомуникационен оператор в България. Компанията предлага пълно телекомуникационно обслужване – фиксирана и мобилна телефония, високоскоростен интернет и пренос на данни. Конвергентните услуги, които VIVACOM предоставя на своите крайни потребители и корпоративни клиенти, са достъпни в повече от 1000 магазина на телекома и неговите дилъри в цялата страна. Повече информация за VIVACOM, нейните продукти и услуги можете да намерите на 0800 100 и www.VIVACOM.bg.