въпроси и отговори

3
Добави коментар
magicales
magicales

Ще получавате уведомителни съобщения за новите услуги, които предлагаме, за текущите промоции и поздрави от нашият екип за големите празници. Тъй като ценим Вашето време, ще изпращаме тези съобщения не по-често от веднъж на 3 месеца.

Позволете да не се съгласим с вас. Цените са по-ниски от тези на основните ни конкуренти. Може да се убедите в това, като изпратите запитване към няколко фирми.

Тъй като малките и средни фирми също имат нужда от оказване на услуги, целта ни е да им осигурим бързо и качествено обслужване на минимална цена. Структурата ни е оптимизирана за тази дейност, а заедно с това прилагаме и специално разработена програма за оптимизиране на разходите, времето и усилията на персонала.

Не, разбира се. Достатъчно е да се свържете с нас по имейл или телефон и ще се уговорим от какво рекламно обслужване точно имате нужда и как е най-добре да процедираме.

Да, можем да изпратим специалист(и), от каквито имате нужда, ако офисът Ви се намира в населено място, където имаме представители. За повече информация, моля, свържете се с нас тук >

Точният момент за започване на рекламна пропаганда е изключително важен за нейния успех. Трябва да се вземат предвид множество фактори – характер на бизнеса, вида реклама, на който ще се набляга, срока на подготовка. За това Ви предлагаме да се свържете с нашите консултанти, за да извлечете максимална полза от парите, които влагате в реклама.

Разбира се. Нашите специалисти са висококвалифицирани и могат да определят най-подходящата стратегия за Вашия бизнес.

За нас работят талантливи маркетолози, психолози и дизайнери, които могат да Ви предложат отлични варианти за рекламно обслужване на бизнеса Ви.

Все повече хора използват интернет като нормална част от своето ежедневие. Интернет постепенно измества всички останали източници на информация и за да бъдете в крак с времето, Вашата фирма задължително трябва да присъства и във виртуалното пространство.  Щраусовата политика със заравяне на главата в пясъка определено не върши работа, при съвременното развитие на масовите комуникации, реклама, пропаганда и убеждаване.

Разполагаме с млад и амбициозен екип от уебдизайнери и програмисти, които заедно с нашите маркетолози ще Ви насочат как да покажете най-добре своите предимства, при представянето си в интернет. Нещо повече – ще осигурят популяризирането на Вашия сайт, така че възможно най-много от потенциалните Ви клиенти да го открият.

Хостинг е мястото, където Вашата интернет страница е публикувана. От добрия хостинг зависи това сайтът Ви да се отваря бързо както от България, така и от чужбина.

Домейн е името, което клиентите и партньорите Ви ще изписват, когато желаят да отворят Вашата интернет страница. Например, домейнът на страницата, която разглеждате е www.goldenvision.bg . Лесният за запомняне и атрактивен домейн е неразделна част от добрата реклама.

Всяка фирма има нужда от счетоводство, независимо от нейния размер. Отношенията с НАП, НОИ? и други държавни институции са неизменна част от бизнеса в България, затова е важно да имате професионален счетоводител на Ваша страна. Ние предлагаме евтини и професионални услуги, точно за малки фирми. Опитът показва, че предприемачите, които се опитват да се занимават с тези странични дейности не успяват да се отдадат на основната си дейност.

За разлика от професионалното счетоводство, в повечето случаи адвокат няма да Ви е нужен непрекъснато. Точно затова Ви предлагаме две удобни възможности:

бързи консултации с юрист – за еднократни въпроси;абонаментно обслужване – ако са необходими чести периодични справки.

За съжаление не може да се отговори с няколко думи на този въпрос. Най-важно е да имате идеята какво можете да предложите на пазара и решителността да започнете собствен бизнес. Оттам нататък Ви предлагаме да се свържете с нас и заедно да изготвим цялостна стратегия за развитието на Вашата фирма.

Тъй като услугите, които предлагаме, са разнородни, начинът на заплащане на всяка от тях е различен – някои изискват предварително заплащане, за други се заплаща определен процент предплата, а при трети – заплащате едва след като сте получили услугата. За повече информация, моля, свържете се с нас тук >

От реклама, или както е наричана в миналото по нашите земи – пропаганда, има нужда всяка фирма. За да разширите вашия бизнес, трябва да достигнете до колкото е възможно по-голяма група от потенциални потребители от BG и света. Според спецификата на Вашата дейност, можете да приложите цялостна пропаганда или само някои видове реклама – печатна, сувенирна, радио и телевизионна реклама, транспортна реклама, работно облекло, рекламни подаръци, разнасяне на листовки, разлепване на плакати, сайт в интернет, билбордове и други видове пропаганда. Можем да Ви предложим решение за почти всички елементи на рекламно обслужване.

Приемаме заплащане в брой или по банков път, както Ви е по-удобно.

Не, имаме представители и в други населени места, но дори и да нямаме във Вашето, ще направим всичко възможно, за да получите професионална помощ и обслужване.

Ние ценим времето Ви и затова сме готови да използваме всички съвременни средства за комуникация, за да Ви осигурим услугите, от които имате нужда.