Цветелина Петрова: “Добрата комуникация в една компания е абсолютната гаранция, че нещата се развиват по правилния начин.”

Цветелина Петрова: “Добрата комуникация в една компания е абсолютната гаранция, че нещата се развиват по правилния начин.”

Интервю с eдин от членовете на журито на Grapevine Awards 2010

- - - - - - - -

Вие сте… (разкажете ни накратко за професионалния си опит, вашата ангажираност с вътрешните комуникации, личностни принципи и ценности в работата)

 

Аз съм Цвети Петрова и съм редактор „Маркетинг” в сп. „Мениджър”. В списанието съм от 5 години като ресорите, за които отговарям са маркетинг, ПР, реклама, медии…всичко в този спектър.

Логично е, че всички текстове в тази тематика, включително и тези, свързани с вътрешната комуникация, са минали през моята редакция. Изчела съм изключително полезни материали и други, които нищо съществено не казват. Тези последните, слава богу, никога не са стигали до читателите. Истината е, че вътрешни комуникации трябва да се пише повече, с конкретни case studies и то предимно от хора, които се занимават ежедневно с тях.    

 

Какъв беше водещият Ви мотив, за да приемете да бъдете член на журито на професионалния конкурс за...
Прочети цялата публикация

Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност