myPR.bg – прес съобщения и PR новини

3
Добави коментар
mypr
mypr

27 Септември 2010г.

Новото Android предложение на Sony Ericsson със звездна премиера в България

Новото мултимедийно чудо на Sony Ericsson – Xperiа X8 пристига за първи път в България по покана на М-Тел. Звездният смартфон ще премине по червения килим на компанията, за да заеме почетно място в продуктовия й каталог.

Различен и цветен Sony Ericsson Xperiа X8 идва, за да впечатлява.Той ще се предлага в бяло, а като подарък всеки ще получи и розов панел.

Въпреки, че е най-малкият Android смартфон на пазара, новата Xperia притежава голям 3-инчов екран, на който всичко изглежда прекрасно – независимо дали става въпрос за безбройните приложения от Android Market, най-забавните видеоклипове от YouTube или сърфиране в Интернет. Всеки един от четирите ъгъла на екрана може да бъде персонализиран и да осигури бърз достъп до любими приложения и услуги, което позволява лесна работа с телефона само с една ръка.

Смартфонът разполага и с приложението Timescape™ за бърза връзка със социалните мрежи и сайтове, както и всеобхватен бутон за достъп до многообразно съдържание с едно докосване.

Забавленията със Sony Ericsson Xperiа X8 не спират до тук – с 3,2 мегапикселовата му камера всеки може да снима и да споделя своите моменти, а снабдения с Mega Bass MP3 Player създава изцяло ново усещане за любимата музика.

Необятните забавления със Sony Ericsson Xperiа X8 започват през октомври – благодарение на М-Тел.