Виртуално студио за картини и рамки – лесно и удобно

3
Добави коментар
kikok
kikok

Виртуално студио за картини и рамки – лесно и удобно
16.09.2010
Категория: Промоции и новини
0 коментари
Автор: Alkal Ltd.

 Удобна и лесна, интернет търговията заема все по–голям дял от търговията в световен мащаб, а тази тенденция се наблюдава и в България. След това встъпително изречение няма как да не си зададем въпроса какво е едно от най-трудните неща, които можем да си купим по интернет? Отговорът е лесен, но на пръв поглед не е логичен – картината. За разлика от много други продукти картините са съвкупност от няколко елемента – изображение, рамка, паспарту, стъкло са само тези, които са видими за всички.

Изборът на картина може да отнеме доста време в обикаляне и оглеждане на различни изображения, подходящи рамки и т.н. Сблъсъкът с компетентни и не толкова компетентни „разбирачи” е неизбежен, а за съжаление понягога и не толкова приятен момент. В желанието си да подарим на себе си малко уют или да направим стилен подарък за бизнес партньор, близък или приятел ще е нужно да се въоръжим с търпение, да разполагаме с време и не малко средства.

Това беше така преди да отвори врати единственото в България виртуално студио за рамки и картини – Reprodukcii.com. Уникалния интернет магазин предлага на своите клиенти в реално време да окомплектоват желаната картина само за няколко минути. На www.reprodukcii.com можете да изберете желаното от Вас изображение между близо 5000 репродуцирани произведения на изкуството на известни и неизвестни световни и български автори групирани в 3 основни типа продукти: платна, постери и фотография. За улеснение на посетителите на виртуалния магазин за картини е създадена категоризация по автори, размери и стил. Изборът на рамка или паспарту е толкова лесен! Заповядайте на www.reprodukcii.com и се уверете сами! Изберете изображение и поставете рамка за нула време, изпратете я на приятел, споделете я в социалните мрежи, научете повече за изкуството, станете приятел на Reprodukcii.com и един от многото доволни клиенти!

Да Винчи, Ван Гог, Моне, Климт и Търнър са само част от знаменитистите, които Ви очакват! Добре дошли!