Огледалата в интериора според фън шуй

0
Добави коментар
girl
girl

В тази статия ще отговорим на четири често задавани въпроса за мястото на огледалата в интериора според фън шуй.

Ако имате допълнителни въпроси, чувствайте се свободни да ги напишете в коментарите под статията.

А ето ги и най-често задаваите въпроси за огледалата във фън шуй интериора:

1. Мога ли да поставя огледало в спалнята?

Желателно е да няма огледала в стаята, в която спите. Ако все пак не можете да го избегнете, поставете огледалото така, че леглото да не се отразява в него. Можете и да покриете повърхността на огледалото, за да намалите отраженията.

Според фън шуй, огледалото в интериора на спалнята води до ненужни кавги в двойката. Именно затова философията на хармонията препоръчва да избягвате отразяващите повърхности при обзавеждането на тази стая от дома ви.

2. Мога и да поставя огледало в трапезарията?

Огледалата са идеални за трапезарията. Колкото са по-големи, толкова по-добре! Поставянето на огледало на цялата стена до масата за хранене не само отразява и мултиплицира поставеното на нея, като създава усещането, че винаги ще има повече от достатъчно храна за семейството. Поставянето на огледало в трапезарията може да окаже и положително въздействие на отношенията на хората, които се хранят заедно на масата.

Ако сте избрали тази възможност, трябва да се погрижите често да има семейни вечери на масата, която се намира срещу отражателната повърхност. Освен че ще ви сплоти, това ще доведе и до изобилие и богатство в семейството.

За тази стая са много подхдящи изпъкналите огледала, които отразяват цялата трапезария и позволяват на положителната енергия да се разпръсне наоколо.

3. В коя посока трябва да сочи огледалото?

Можете да поставите огледалото в североизточен ъгъл или на северна или източна стена.

4. Можем ли да поставим телевизор в спалнята?

Също както огледалото, фън шуй съветва да избягвате телевизора в стаята, в която спите с любимия човек. Ако все пак не можете да се лишите от него, добре е да го поставите в югоизточната страна на стаята. Никога не трябва да е централно срещу леглото, защото по този начин той работи като огледало.