Топ 10 на най-големите световни конфликти … в 2D

9
Добави коментар
Neznam.bg
Neznam.bg

Топ 10 на най-големите световни конфликти … в 2D

 

10. Китай и Япония – Да ти е чудно как малката островна държава е упражнявала тирания върху тоя гигант Китай с всичките му милярди-трилярди хорица. Все едно малкото кученце от 2 stupid dogs да бие голямото.

 

 

 

 

9. Северна Корея и Южна Корея – Едните се увличат по атомни бомби, другите пък по StarCraft. Eдните комунисти, другите демократи. И все пак едно схизматично цяло.

 

 

 

 

8. Англия и половината Свят – Със сигурност е имало, а и още има кой да мрази бившата имерия. В днешно време това право имат австралийци и канадци, дето гледат неприятната им кралица по паричките си.

 

 

 

 

7. САЩ и Русия – Better dead than red! Ние все още не знаем коя пишка е по-голяма, но следим с интерес какво може да стане за вбъдеще, макар че вече не е толкова интересно.

 

 

 

 

6. България и Византия – Ето нещо лично. Много обичаме да слушаме за това че сме клали великата империя камара пъти, пък като пропуснеме ония 170 години, дето според нас не са робство.

 

 

 

 

5. Венецуела и … никой – над Венецуела е надвиснала невидима заплаха, която само Уго Чавес може да види и за това прави всичко по силите си да спаси страната си, като например убие интернет с гърмящ нож.

 

 

 

 

4. Палестина и Израел – Полет над кукувиче гнездо. Не се наемаме да защитаваме никоя страна тук; иначе готина идея да започнеш мини-война като спрат да ти се връзват на приказките за разни обетовани земи.

 

 

 

 

3. Рим и Картаген – Ханибал (Лектър) е голяма работа за дето направи оная готина обиколка, разгледа западна Европа, спечели няколко битки и накрая прееба работата. Все пак му отдаваме почит.

 

 

 

 

2. Испания и Индианците – Гадните тъпи испанци! И Колумб даже не е открил пръв Америка. Тия войни пък май са и първия случай на използване на биологично оръжие. Гадна работа, но пък индианците са си го предсказали, а и после ни дадоха 2012-та за да ни е гадно.

 

 

 

1. Германия и всички навитаци – Германиьо, ние никога няма да се спрем да ти натякваме за световните войни, така че тихо. Плюс това и култака Хитлер, все още ни е любимият откачен идеалист. Блитзкрийг!