Топ 10 на най-култовите ретро-чалга изпълнители! – Част II

6
Добави коментар
Neznam.bg
Neznam.bg

Топ 10 на най-култовите ретро-чалга изпълнители! – Част II

10. Екстра Нина. Ето така се прави поп-фолк име – слагате си екстра “Екстра” на името и сте екстра!

 

 

9. Силвия. Нашата героиня на 9-та позиция днес е… нямаме идея каква, само знаем, че като повечето от екипа на НеЗнам.БГ бяха малки сме ? чували именцето по чалга радиата, някои от нас може и касетка с нейния лик да са имали! Пази Боже, такава срамна истина да излезе на показ!

 

 

8. Петра. Ето я и хищната хиена на ретро чалгата в България! Тая женица собственоръчно е унищожила възможността десетки български партита да протекат без нейната веща намеса! Сори, ама без Петра, нема парти!

 

 

7. Никсън. Ама не президента, а чалга певеца. Май че същия е син на Луна, която пък намери място в предишната ни класация на култови чалга персони на близкото минало. НеЗнаем много за него, освен, че създаде маса отвратителни песни, които обаче са достатъчно хардкор “он дъ тейбъл” направени, че сериозно му дават шанса да застана на 7-ма позиция днес и дори да се конкурира с милата си, също толкова чалга-икона, майка!

 

 

6. Пепа, по-известна с прозвището си “Секса”, незнайно защо… Чалга звездата създала култовата “синя прашка”, която накара пазарските сергии пълни със същата синя прашка да се опразнят на бързината. Това се явява една от първите певици с платен хонорар, за да разпространи по-широко новия модел прашки! Сетъки, това може и да е чалга-реклама, но Пепа Секса определено си е намерила местенцето в нашата класация.

 

 

5. Наско Ментата. Е този алкохолизиран на вид чичко е пряк виновник за силата на возещите се по българските пътища Жигули! С неговата песен “Жигули”, дето е така възпята и лирическия аз не имал нужда от нищо друго… Май Наско си остана с една жигула и до ден днешен, та поне едно местенце в уютната ни класация да му дадем!

 

 

4. Мая и Магапаса. Това “Магапаса” какво значи и от къде дойде и Господ не може да ви каже. Пък туй девойче Мая… освен, че не можеше да пее е много интересно как успяха с двамцата с Магапаса да се явят в класацията ни… едно обаче е ясно – и двамата са популярни лица на чалгата от близкото минало и носят заряда на такава култовост, че не можем да ги изпуснем.

 

 

3. Бате Милко взима бронзовия медал! Един доста, доста култ чалга мустак! Дъртия котарак на чалгата! Чиче ви Милко с неговите “Пиленца” направо може да ви накара да забравите, че има и други култови певци и певици и двама от тях ще съзрете на горните две места!

 

 

2. Кондьо. Нужно ли е да казваме нещо? Култ и толкоз.

 

 

 

1. Тони Стораро. Е … най-големия просто! Най-най-големия в най-най-класацията!